Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα Εξάρχεια, η Αστυνομία και μία συνέντευξη του αρμόδιου υφυπουργού

Τα Εξάρχεια, η Αστυνομία και μία συνέντευξη του αρμόδιου υφυπουργού

Γράψαμε σε αυτή την σελίδα ότι υπάρχουν μεγάλες αγοραπωλησίες ακινήτων στα Εξάρχεια σε τιμές εξευτελιστικές και ότι σκοπός αυτών που κυβερνούν που εκτελούν τις εντολές αυτών που έχουν το χρήμα στα χέρια τους είναι να καθαρίσουν την περιοχή για λόγους οικονομικούς…

Ιδιαίτερη σημασία έχουν τα όσα είπε σε συνέντευξή του ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και πρώην αρχηγός της αστυνομίας: «Θα μου άρεσε να τα περπατήσω ως μια αβανγκαρντ ιστορική περιοχή των Αθηνών που διέφυγε της γκετοποίησης και της ανομίας» αναφέρει ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Η κυβέρνηση εξετάζει το μέτρο να τοποθετηθούν φορητές κάμερες στους επικεφαλής των ΜΑΤ, ανέφερε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη,, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα – Σαββατοκύριακο».

Σχετικά με τις αστυνομικές επιχειρήσεις στα Εξάρχεια εξέφρασε ικανοποίηση από την ολοκλήρωση της «πρώτης φάσης» και χαρακτήρισε άδικη την κριτική από την «συστημική Αριστερά» για χρήση υπερβολικής αστυνομικής βίας. Όσον αφορά στην εξέλιξη της περιοχής σε ορίζοντα πλέον του ενός έτους, ο κ. Οικονόμου είπε ότι δεν θα τα έβλεπε αστυνομοκρατούμενα και πρόσθεσε: «θα μου άρεσε να τα περπατήσω ως μια αβανγκαρντ ιστορική περιοχή των Αθηνών που διέφυγε της γκετοποίησης και της ανομίας».

Υ.Γ.: Έντονες αντιδράσεις υπάρχουν στις αστυνομικές δυνάμεις για την τοποθέτηση καμερών στα κράνη των ανδρών των ΜΑΤ, γιατί με τον τρόπο αυτό πιστεύουν ότι θα ξεκινήσει ένα κυνήγι μαγισσών εις βάρος δικαίων και αδίκων…

Exit mobile version