Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια απάντηση στο “Πρώτο Θέμα” για την Χρυσή Αυγή

Μια απάντηση στο “Πρώτο Θέμα” για την Χρυσή Αυγή

Το “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” ήταν μία από τις εφημερίδες που στήριξε προεκλογικά την Νέα Δημοκρατία και πολέμησε βρώμικα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γράφοντας ότι συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ!!!

Το ποιος συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ το βλέπουμε καθαρά με την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα των λαθρομεταναστών, που είναι ακριβώς ίδια με αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, λοιπόν, στο διαδίκτυο, που αναφερόταν στους λαθρομετανάστες, απάντησε ως εξής αναγνώστης του:

“Πόσο περήφανος νιώθω όταν διαβάζω άρθρα όπως αυτό εδώ στο Πρώτο Θέμα, στην ενότητα “Μετανάστες” που λέει για το δημοτικό συμβούλιο του Πειραιά που λέει ότι απομονώθηκε η Χρυσή Αυγή γιατί δεν συμφωνούσε με την άφιξη μεταναστών. “Εγκρίθηκε παμψηφεί το Σχέδιο Δράσης του Συμβουλίου Μεταναστών από το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά την Τετάρτη το βράδυ. Απομονώθηκε η Χρυσή Αυγή”. Εσείς τσιμουδιά μην σας πούνε φασίστες!!!”

Μία ακόμη περίπτωση η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά όπου ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ., χέρι-χέρι παραδίδουν την χώρα στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης.

Exit mobile version