Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών: Η συνωμοσία κατά της Μακεδονίας μας

Το Σάββατο 4 Ιανουαρίου στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Παναγιώτη Κελεπούρη με θέμα την συνωμοσία κατά της Μακεδονίας μας. Ο συναγωνιστής ανέφερε την προσπάθεια σφετερισμού του ονόματος από τους Βουλγαρούς αρχικά και τους Σκοπιανούς μετά το τέλος του β’ παγκόσμιου πολέμου, με την ανθελληνική προπαγάνδα του κομμουνιστή Τίτο και την προσπάθεια για “ανεξάρτητη” Μακεδονία και Θράκη από το προδοτικό ΚΚ€ και ΕΑΜ.

Επίσης ανέδειξε την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας με ιστορικά, γλωσσολογίκα και φυλετικά πειστήρια από την αρχαιότητα μέχρι και τους βυζαντινούς χρόνους όπου η περιοχή των Σκοπίων ονομάστηκε “Βαρντάσκα” από τους Σέρβους με εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες να συνεχίζουν να ζουν σ’αυτη.

Τέλος, τόνισε ότι σήμερα το ξεπούλημα του ονόματος και της ιστορίας της Μακεδονίας συνεχίζουν οι αριστεροί και δεξιοί ραγιάδες του αντισυνταγματικού τόξου με μοναδική φωνή εθνικής αντίστασης την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Κλείνοντας την εκδήλωση τον λόγο πήρε ο Αρχηγός του μοναδικού εθνικιστικού κινήματος Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, δίνοντας το έναυσμα για την νέα αγωνιστική χρονιά για μία Ελλαδα ελεύθερη και εθνικιστική σε πείσμα εχθρών, φίλων και προδοτών. Το κίνημα μας θα πορευθεί και το 2020 προς την Νίκη χωρίς να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω! Όπως είθισται όλοι σε στάση προσοχής έψαλλαν τον ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Exit mobile version