Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιες χώρες και κυρίως γιατί λείπουν από τον κατάλογο «ασφαλών χωρών καταγωγής αιτούντων άσυλο»;

Ποιες χώρες και κυρίως γιατί λείπουν από τον κατάλογο «ασφαλών χωρών καταγωγής αιτούντων άσυλο»;

Κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) που καθορίζει εθνικό κατάλογο με τις ασφαλείς χώρες καταγωγής των «αιτούντων άσυλο» συνέταξε η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Την ΚΥΑ συνυπογράφουν οι υπουργοί Εξωτερικών και ΠΡΟ-ΠΟ και σ’ αυτήν χαρακτηρίζονται ως ασφαλείς δώδεκα χώρες προέλευσης: η Γκάνα, η Σενεγάλη, το Τόγκο, η Γκάμπια, το Μαρόκο, η Αλγερία, η Τυνησία, η Αλβανία, η Γεωργία, η Ουκρανία, η Ινδία και η Αρμενία.

Μόνο που «πρόσφυγες» που αιτούνται άσυλο δεν έρχονται στη χώρα των ανοιχτών συνόρων, ούτε από την Αλβανία, ούτε από την Ουκρανία, ούτε από την Αρμενία κι από τις δε άλλες έρχονται ελάχιστοι!

Αντιθέτως, όλως περιέργως λείπουν από τον κατάλογο χώρες στις οποίες αφενός μεν δεν γίνεται πόλεμος, άρα είναι ασφαλείς και αφετέρου μας έρχονται απ’ αυτές πάμπολλοι λαθρομετανάστες.

Όπως για παράδειγμα το Αφγανιστάν, απ’ όπου –σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία- προέρχονται τα περισσότερα «προσφυγάκια», η Σομαλία, η Νιγηρία, το Καμερούν, το Ιράκ και η Συρία (όπου έχουν προ πολλού τερματιστεί οι συγκρούσεις…), η Αίγυπτος, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές κι άλλες πολλές!

Τυχαίο; Δε νομίζουμε! Απλώς, χαρακτηρίστηκαν σκοπίμως «ασφαλείς» χώρες από τις οποίες έρχονται ελάχιστοι

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Exit mobile version