Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λούστρος του σουλτάνου ο Μητσοτάκης! Ερντογάν: “Εσείς προχωρήστε με μη παράνομες ενέργειες…”

Λούστρος του σουλτάνου ο Μητσοτάκης! Ερντογάν: “Εσείς προχωρήστε με μη παράνομες ενέργειες...”

Πάγια θέση του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή για την ορθή αντιμετώπιση της ολοένα αυξανόμενης τουρκικής προκλητικότητας και των διεκδικήσεων είναι η εφαρμογή της πολιτικής των κανονιοφόρων, δηλαδή ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις και αποφασιστικές απαντήσεις με την άμεση ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ.

Οι ελλαδικές κυβερνήσεις από την άλλη συνεχίζουν την πολιτική των νεοραγιάδων, της κουμπαριάς, των ζεϊμπέκικων και των διαχρονικών ηττών σε διπλωματικό επίπεδο από την Τουρκία.

Τελευταίο παράδειγμα η απάντηση του Ερντογάν στον υποτακτικό Μητσοτάκη. Σε συνέντευξη του στο CNN Turk ο Ερντογάν αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον πρωθυπουργό για τη συμφωνία της Άγκυρας με την Κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας της Τρίπολης.

Αποκάλυψε ο Ερντογάν: “Με τη συμφωνία αυτή χάλασε το σχέδιο του διδύμου Ελλήνων – Ελληνοκυπρίων, για να εγκλωβίσουν την Τουρκία στη Μεσόγειο. Στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ με τον Έλληνα πρωθυπουργό και την ομάδα του κι εγώ με τους δικούς μου συνομιλήσαμε για περίπου 1,5 ώρα. “Μας είπε πως αυτό που κάνετε είναι παράνομο. Του είπα “αν είναι παράνομο, εσείς προχωρήστε με μη παράνομες ενέργειες, λύστε έτσι το ζήτημα αυτό”. Όμως, εμείς συμφωνήσαμε με ένα κράτος…”.

Μόνο με Εθνική κυβέρνηση Χρυσής Αυγής μπορεί να δώσει τις αρμόζουσες απαντήσεις στην Τουρκία και να εκμεταλλευτεί τον Εθνικό πλούτο προς όφελος του Λαού και της Πατρίδας.

Exit mobile version