Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις είναι η απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα

Οι ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις είναι η απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας μας εδώ και 45 έτη περίπου αποτέλεσαν χώρο για πολιτικά παιχνίδια ακραίων φιλελεύθερων και μαρξιστικών ιδεοληψιών με στόχο τον πολιτικό καιροσκοπισμό και σκοπό την μοιραία αποδυνάμωσης τους. Οι χυδαίες και εθνικά επικίνδυνες πολιτικές και τάσεις δεξιόστροφων κι αριστερόστροφων (συγ-) κυβερνήσεων δεν έφεραν μόνον τον οικονομικό και επιχειρησιακό μαρασμό των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά πρωτίστως επλήγησαν σε ηθικό επίπεδο.

Το μοναδικό Εθνικιστικό κίνημα της Πατρίδας μας, η Χρυσή Αυγή παραμένει η εγγύηση της άμεσης αναβάθμισης κι αναγέννησης των Ενόπλων Δυνάμεων ξεκαθαρίζοντας ως κύρια αρχή πως η αποστολή τους, σύμφωνα με το Σύνταγμα, είναι η υπεράσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας μας. Καθήκον τους είναι η εξασφάλιση του Εθνικού χώρου και με την αποφασιστική τους συμβολή να επιτυγχάνονται οι στόχοι της πολιτικής της χώρας μας.

Πάνω σε αυτήν την αρχή η Χρυσή Αυγή δίχως δισταγμό και εκπτώσεις στην πολιτική της, προτάσσοντας την εξασφάλιση των χερσαίων –θαλάσσιων συνόρων και ενεργειακών κοιτασμάτων της Πατρίδας μας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου δίνοντας μια ξεκάθαρη απάντηση στον τουρκικό επεκτατισμό και στους πολιτικούς νάνους των καιρών μας προτείνοντας, ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις με υψηλό φρόνημα για την πλήρη θωράκιση της Εθνικής μας άμυνας:

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: (ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ- ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ)

– Υποχρεωτική στράτευση ανδρών και γυναικών (με εξαίρεση τις μητέρες) στα 18 έτη και επί 14 μήνες, ασφάλισή τους σε ασφαλιστικό φορέα και συμμετοχή τους σε έργα που θα αφορούν στην αποστολή τους και μόνο. Οι γυναίκες θα καλύπτουν μη μάχιμες θέσεις (εκτός αν ζητήσουν εθελοντική μετάταξη) και οι άνδρες θα υπηρετούν το σύνολο της θητείας τους σε μάχιμες μονάδες.

– Εθνικοποίηση των νευραλγικών ελληνικών αμυντικών βιομηχανιών. Αναδιάρθρωση των Διοικήσεών τους και επαναπρόσληψη του έμπειρου προσωπικού τους.

– Απαραίτητη προϋπόθεση για την επικύρωση οποιαδήποτε συμφωνίας αγοράς οπλικών συστημάτων, η συμπαραγωγή.

– Πλήρης απεξάρτηση των μονίμων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων από τα κόμματα και κατάργηση του συνδικαλισμού.

– Ο Υπουργός και οι Υφυπουργοί Εθνικής Άμυνας να προέρχονται υποχρεωτικά από το Στράτευμα.

– Κατάργηση του ΚΥΣΕΑ και δημιουργία Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΣΕΑ), με πρόεδρο τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και μέλη τον Πρόεδρο της Κυβέρνησης, τους Υπουργούς Άμυνας, Εσωτερικής Ασφάλειας, Εξωτερικών, Εσωτερικών, Οικονομικών, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας του Ελληνικού κοινοβουλίου, τους Αρχηγούς Ενόπλων Δυνάμεων, Στρατού, Ναυτικού, Αεροπορίας, Αστυνομίας, Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Πυροσβεστικού Σώματος και τον Διοικητή της ΕΥΠ. Κύρια αποστολή του η διαμόρφωση της πολιτικής της Εθνικής Ασφάλειας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της Χώρας. Το ΣΕΑ θα είναι υπεύθυνο και για τις κρίσεις σε επίπεδο Αρχηγών.

– Άμεση εφαρμογή του «Ενιαίου Αμυντικού Χώρου» (ΕΑΧ) Ελλάδας – Κύπρου, διεξαγωγή κοινών ασκήσεων, συναπόκτηση/συμπαραγωγή/συνεκμετάλλευση οπλικών συστημάτων.

– Αλλαγή της δομής διοίκησης των Ενόπλων Δυνάμεων, μετονομασία των ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ σε: Αρχηγείο Ενόπλων Δυνάμεων, Αρχηγείο Στρατού, Αρχηγείο Ναυτικού, Αρχηγείο Αεροπορίας.

-Αναδιοργάνωση των Επιτελείων, Σχηματισμών και Μονάδων με γνώμονα πρωτίστως το επιχειρησιακό περιβάλλον και τις πιθανές απειλές, υιοθέτηση ευελιξίας, αποτελεσματικότητας και εξοικονόμησης πόρων και μέσων.

– Λειτουργία πολυδύναμων και διακλαδικών στρατοπέδων στο εσωτερικό της επικράτειας.

– Καθιέρωση συστήματος εισαγωγής στις Παραγωγικές σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων, εκτός των Πανελλαδικών εξετάσεων, με ταυτόχρονη επαναφορά του γένους ως βασική προϋπόθεση για την εισαγωγή. Επανεξέταση και αναδιοργάνωση των δομών και προγραμμάτων εκπαίδευσης, βασικών και προκεχωρημένων. Εφαρμογή Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών (ΜΠΣ) σε γνωστικά αντικείμενα της Στρατιωτικής Επιστήμης στις Παραγωγικές Σχολές και εξίσωση των πτυχίων ΑΔΙΣΠΟ με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών.

– Επανασύσταση και λειτουργία στρατιωτικής διακλαδικής Μονάδας Τεχνικών Έργων και υποδομών, με σκοπό τεχνικά έργα, περιβαλλοντικές μελέτες, συντήρηση κτιρίων, υπηρεσιών και υποδομών των Ενόπλων Δυνάμεων.

– Η φύλαξη των συνόρων (χερσαίων και θαλάσσιων) θα είναι αποκλειστικά έργο και αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων.

– Καθιέρωση ενιαίου μισθολογίου προσωπικού Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας με κριτήρια το βαθμό, την θέση ευθύνης, τις σπουδές, την οικογενειακή κατάσταση, την «γεωγραφία υπηρέτησης» και τον βαθμό ετοιμότητας. Κανένας μισθολογικός βαθμός του ευρύτερου δημόσιου τομέα δεν θα ξεπερνά τους αντίστοιχους των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας αναλογικά με τα παραπάνω κριτήρια.

– Δημιουργία προγράμματος εξυπηρετικών δομών και λειτουργιών στις Ένοπλες Δυνάμεις με έμφαση σε τομείς Διοικητικής μέριμνας (στέγαση, σίτιση, στρατιωτικές υπεραγορές, τηλεφωνία, στρατιωτικό ενδοδιαδίκτυο, ραφεία), Προσωπικού (συνήγορος του στελέχους, γραφείο υποδοχής μετατιθέμενων, κέντρα εξυπηρέτησης στελεχών, σεμινάρια επιμόρφωσης) και Οικονομικών (προγράμματα ασφάλισης και χαμηλότοκων δανείων). Επικέντρωση του προσωπικού στην καθημερινή του αποστολή, απαλλαγμένου από προβλήματα της καθημερινότητας.

– Αγορά όπλων, μέσων, υπηρεσιών κτλ μόνο κατόπιν διαγωνισμών και επιλογής της πλέον συμφέρουσας προσφοράς σε συνάρτηση κόστους – αποτελέσματος. Ενίσχυση εγχώριων εταιριών παραγωγής πολεμικού και μη υλικού, ώστε σταδιακά η προμήθεια των Ενόπλων Δυνάμεων να γίνεται από εγχώριες εταιρείες με αποτέλεσμα την αύξηση των θέσεων εργασίας αλλά και την εν συνεχεία υποστήριξη των μέσων που αποκτώνται. Οποιαδήποτε αγορά από το εξωτερικό να συνοδεύεται από αντισταθμιστικά οφέλη, απόκτηση τεχνογνωσίας, δυνατότητα συμπαραγωγής και σαφές νομικό καθεστώς σε περίπτωση ανακόλουθης προμήθειας.

– Ενοποίηση των Μετοχικών Ταμείων Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας κατόπιν αναλογιστικής μελέτης και μελέτης βιωσιμότητας. Αύξηση των εισφορών υπέρ του νέου ταμείου από εξοπλιστικά προγράμματα, με ταυτόχρονη μείωση των εισφορών του προσωπικού. Επαναξιολόγηση της κινητής και ακίνητης περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων και αξιοποίησή της υπέρ του νέου ταμείου.

-Ενίσχυση των δεσμών ε.ε. και ε.α. στελεχών με τη θεσμοθέτηση προγράμματος «Εβδομάδας Αποστράτων και Εφέδρων», σε συνεργασία με τις κατά τόπους Θεσμικές Ενώσεις Αποστράτων και Λέσχες Εφέδρων.

– Ίδρυση Σώματος Επιθεωρητών – Ορκωτών Λογιστών κοινό και για τους τρεις Κλάδους με αποστολή την έρευνα προς διαπίστωση οικονομικών εγκλημάτων κυρίως σε εξοπλιστικά προγράμματα αλλά και σε πάσης φύσεως δαπάνες.

Μοναδικός υπερασπιστής των συνόρων μας όταν ολοκληρώνονται οι διπλωματικές «συνομιλίες» στα πλαίσια συναντήσεων εταίρων και συμμάχων μας (;) είναι φυσικά οι Ένοπλες δυνάμεις. Με τις οποίες ανά πάσα στιγμή θα λειτουργήσουν ως αποτρεπτική ισχύς απέναντι στον εχθρό που μας απειλεί ευθέως  με πολεμικές συρράξεις αν ενεργοποιήσουμε τα δικαιώματα μας στο Αιγαίο υπερασπιζόμενοι-δικαίως- τον ζωτικό μας χώρο.

Η Τουρκία ο προαιώνιος εχθρός μας, που συνεχίζει να γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της το Διεθνές Δίκαιο των θαλάσσιων συνόρων, με έναν λαό φανατισμένο και γαλουχημένο με το πνεύμα του ανθελληνισμού αποδεδειγμένα δεν παίρνει από λόγια. Θα υπακούσει μόνον στην δύναμη των όπλων. Θα οπισθοχωρήσει μόνον σε μια πραγματικά Εθνική και ισχυρή κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής με τους ακλόνητους συμμάχους της, τον αφυπνισμένο Ελληνικό Λαό και τις Ένοπλες δυνάμεις να μην αφήνουν άλλη επιλογή στις ορέξεις του αδηφάγου σουλτάνου Ερντογάν.

Exit mobile version