Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην κοσμάρα του και ο Δένδιας: Θα μας σώσει η… διεθνής νομιμότητα

Στην κοσμάρα του και ο Δένδιας: Θα μας σώσει η… διεθνής νομιμότητα

Συνέντευξη στην Καθημερινή έδωσε ο υπουργός Εξωτερικών Δένδιας – ο οποίος είναι ένα από τα πολλά στελέχη της ΝΔ που έχει μιλήσει για “συνεργασία με την Τουρκία” – και ανέφερε πως «ο αλόγιστος επεκτατισμός που φαίνεται να επιχειρεί η Τουρκία μάλλον την οδηγεί σε διεθνή απομόνωση».

Με την πολιτική «τέχνη» του να λες πολλά χωρίς να λες… τίποτα, ισχυρίστηκε πως «όταν γειτονική μας χώρα επιδεικνύει παραβατική συμπεριφορά, οφείλουμε να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα». Μόνο που αυτά δεν τα έχουμε δει ακόμα, εκτός βέβαια εάν εννοεί τα νέα «καθήκοντα» των Ενόπλων Δυνάμεων στα οποία συμπεριλαμβάνεται η σίτιση και φροντίδα των «προσφύγων»…

Απολύτως εξωφρενική και ανιστόρητη ήταν όμως η άποψη που διετύπωσε – προφανώς για να καθησυχάσει την αγωνία πολλών Ελλήνων πατριωτών – ότι η «διεθνής νομιμότητα» θα νικήσει τα νέο-οθωμανικά οράματα της Τουρκίας!

Ερωτηθείς πώς σχεδιάζει να αντιμετωπίσει η Αθήνα τα τετελεσμένα που επιχειρεί να δημιουργήσει η Άγκυρα στην Ανατολική Μεσόγειο, ο Ν. Δένδιας είπε πως «παράνομες ενέργειες δεν δημιουργούν τετελεσμένα γιατί απλά δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα και ότι η διεθνής νομιμότητα τελικά επικρατεί»…

Φαίνεται ότι «ξέχασε» την Κύπρο ο υπουργός εξωτερικών! Γιατί στην περίπτωσή της, η παράνομη εισβολή και τετελεσμένα δημιούργησε και δεν ηττήθηκε από την «διεθνή νομιμότητα»!

Είναι πασιφανές ότι η κυβέρνηση ΝΔ είναι άκρως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ για τα εθνικά μας συμφέροντα και μέχρι τέλους θα συνεχίσει την αδιέξοδη πολιτική των συμβιβασμών. Η Ελλάς μέσα στην νέα δεκαετία που ήδη διανύουμε θα αντιμετωπίσει μεγάλες εθνικές προκλήσεις για τις οποίες απαιτείται μια ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Και αυτή την πολιτική στην Ελλάδα, εκπροσωπεί μόνο η Χρυσή Αυγή.

Exit mobile version