Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βατερλώ για την Ελλάδα η συνάντηση Μητσοτάκη – Τραμπ!

Βατερλώ για την Ελλάδα η συνάντηση Μητσοτάκη - Τραμπ!

Την ίδια ώρα που ένα ολόκληρο σύστημα στην Ελλάδα υμνολογεί από το πρωί ως το βράδυ τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ούτε λίγο, ούτε πολύ μας λένε ότι η Ελλάδα είναι το… κέντρο του κόσμου, οι εξελίξεις δεν είναι και ό,τι καλύτερο για την Πατρίδα μας. Οι αμερικάνοι δεν το κρύβουν ότι επάνω απ’ όλα γι’ αυτούς είναι οι καλές τους σχέσεις με την Τουρκία, με την Τουρκία που απειλεί ευθέως την Ελλάδα και αμφισβητεί την εθνική της κυριαρχία.

Λίγο πριν την συνάντηση Μητσοτάκη-Τραμπ ανώτερος αξιωματούχος δήλωνε ότι το κοινό συμφέρον των δύο χωρών είναι να παραμείνει η Τουρκία στη Δύση! Μάλιστα ο αξιωματούχος του Λευκού Οίκου φαίνεται να είπε ότι η Ουάσιγκτον εκτιμά τις προσπάθειες που καταβάλει η ελληνική κυβέρνηση για να διατηρήσει ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας με την Άγκυρα! Η συγκεκριμένη διαρροή από τον Λευκό Οίκο έλεγε μεταξύ άλλων:

«Έτσι, λοιπόν, εστιάζουμε στην ενθάρρυνση των βημάτων που κάνει η Ελλάδα και το κοινό συμφέρον μας για να βοηθήσουμε στη διαχείριση των διαφορών με την Τουρκία κατά ένα τρόπο που να μην βλάπτει τη σημαντική συμμαχία μας στο ΝΑΤΟ».

Για το θέμα ο Γενικός Γραμματέας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δήλωσε στο διαδίκτυο: Δεν θα γίνει κοινή συνέντευξη τύπου Τραμπ Μητσοτάκη! Πρωτοφανής περιφρόνηση(για να μην δυσαρεστηθεί ο Ερντογάν;) όχι μόνο σε Μητσοτάκη, αλλά και σε Ελλάδα! Η ΝΔ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… “ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ”!

Σε άλλη ανάρτηση λεγραψε: Μητσοτάκης στις ΗΠΑ: Η Ελλάδα είναι ο πιο αξιόπιστος και ο πιο προβλέψιμος σύμμαχος των ΗΠΑ εντός του ΝΑΤΟ”. Προβλέψιμη λοιπόν; Κάτι σαν το Τέξας ή την Αριζόνα… Τι διαφορετικό αλήθεια είναι ένα προτεκτοράτο;

Μια εικόνα, χίλια… σάλια: Κοιτάζει τον Τραμπ, πιο τρυφερά από ό,τι τον έχει δει ποτέ η σύζυγος του “πλανητάρχη”

Exit mobile version