Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκτάκτως στη Συρία σήμερα ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν

Εκτάκτως στη Συρία σήμερα ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν πήγε στη Δαμασκό για να επισκεφθεί ρωσικά στρατεύματα που βρίσκονται στη Συρία και συναντήθηκε με τον ηγέτη της χώρας Μπασάρ αλ Άσαντ.

«Ο Βλάντιμιρ Πούτιν κατευθύνθηκε από το αεροδρόμιο στο κέντρο διοίκησης των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στη Συρία», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Ντμίτρι Πεσκόφ (εκπρόσωπος του Ρώσου Προέδρου). Ο Μπασάρ αλ Ασάντ της Συρίας πήγε μαζί με τον ρώσο πρόεδρο στο κέντρο διοίκησης, όπου ενημερώθηκε για τη στρατιωτική κατάσταση στη Συρία και αργότερα διεξήχθησαν διμερείς συνομιλίες ανάμεσα στους δύο ηγέτες.

«Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών με τον Άσαντ, ο Πούτιν δήλωσε ότι προφανώς έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος στην αποκατάσταση της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Συρίας», δήλωσε ο Πεσκόφ.

Ο Πρόεδρος της Συρίας ευχαρίστησε τον Πούτιν για την επίσκεψη και εξήρε τη βοήθεια της Ρωσίας στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας και στην αποκατάσταση της ειρηνικής ζωής στη Συρία. Όπως βλέπετε στην εικόνα, ο Ρώσος Πρόεδρος δεν παρέλειψε να επισκεφτεί Ορθόδοξο Ναό της Συρίας.

Exit mobile version