Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανεξέλεγκτη η εγκληματικότητα και στα Βόρεια Προάστια

Ανεξέλεγκτη η εγκληματικότητα και στα Βόρεια Προάστια

Ακόμα και οι περιοχές των Βορείων Προαστίων αρχίζουν να νοιώθουν έμπρακτα την κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας – Τελικά το τίμημα της αυτοδυναμίας της ΝΔ ήταν ο καθημερινός κίνδυνος απώλειας της ζωής και της περιουσίας των κατοίκων από κάθε είδους εγκληματία και αναρχικό στο βόρειο τμήμα της Αθήνας;

Πριν λίγες μόνο μέρες ληστές εισέβαλαν στην οικία μιας ηλικιωμένης κυρίας, την ξυλοκόπησαν, της άρπαξαν κοσμήματα και μετρητά και έπειτα εξαφανίστηκαν εγκαταλείποντας το θύμα αιμόφυρτο. Το αξιοσημείωτο αυτής της τραγικής υπόθεσης είναι ότι αυτό το άκρως εγκληματικό περιστατικό συνέβηκε λίγο μετά τη μία μεσημέρι στην Κηφισιά.

Πιο πρόσφατα, τη νύχτα των Θεοφανείων, ένας κακοποιός επιτέθηκε με μαχαίρι σε μια νεαρή κοπέλα στο Μαρούσι και για καλή της τύχη μόνο την λήστεψε. Ιδιαίτερα για τους κατοίκους του Αμαρουσίου είναι ακόμη νωπή η πρόσφατη λαίλαπα των αριστερών και αναρχικών που πριν λίγες μέρες μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης τις γειτονιές τους.

Τα παραπάνω περιστατικά είναι ενδεικτικά. Πριν με τον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα με τη Νέα Δημοκρατία εδώ και πολλά χρόνια η ανομία και η εγκληματικότητα καταστρέφει ζωές και παρουσίες των συμπολιτών μας από την Αγία Παρασκευή και τα Βριλήσσια έως την Κηφισιά και τα βορειότερα προάστια.

Η νομοθεσία του ΣΥΡΙΖΑ που ευνοούσε την πρόωρη αποφυλάκιση τέτοιων ληστών έχει μείνει απείρακτη από την Νέα Δημοκρατία που ζητούσε στις προηγούμενες εκλογές αυτοδυναμία για να επιβάλει “το νόμο και την τάξη”.

Συμπερασματικά από τα πάμπολλα βίαια περιστατικά ληστειών και κλοπών είναι αυταπόδεικτο ότι η εγκληματικότητα αρχίζει να αυξάνεται με ανεξέλεγκτο ρυθμό και στα Βόρεια Προάστια.

Στις επόμενες εκλογές αξίζει να αναρωτηθεί ο κάθε ψηφοφόρος, άραγε η σωματική του ακεραιότητα και η περιουσία του προστατεύεται από τις αποδεδειγμένα αναποτελεσματικές και εξαιρετικά αδιάφορες πολιτικές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ ή θα ήταν καλύτερη η καθημερινή ζωή του με την υπερψήφιση της Χρυσής Αυγής;

Exit mobile version