Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραλίγο νέα “Μυρτώ” στο Πέραμα – 12χρονη εξουδετέρωσε τον Αλγερινό επίδοξο βιαστή της

Παραλίγο νέα “Μυρτώ” στο Πέραμα - 12χρονη εξουδετέρωσε τον Αλγερινό επίδοξο βιαστή της

Ένα “προσφυγόπουλο” 26 ετών από την… εμπόλεμη Αλγερία επιτέθηκε σε 12χρονο κορίτσι τη στιγμή που έμπαινε στο σπίτι του με σκοπό να την βιάσει. Ο αλλοδαπός παρακολουθούσε τις κινήσεις του ανήλικου κοριτσιού καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής του λεωφορείου. Κάποια στιγμή η 12χρονη έφτασε στον προορισμό της και, αφού αποχαιρέτησε τον πατέρα της, κατέβηκε στη στάση που βρίσκεται κοντά στο σπίτι της.
Στην ίδια όμως στάση επέλεξε να κατέβει και ο 26χρονος λαθρομετανάστης ο οποίος άρχισε να την ακολουθεί με γοργό βήμα. Στο μεταξύ ο πατέρας της 12χρονης είχε ειδοποιήσει τη μητέρα της να κατέβει στην είσοδο για να την παραλάβει. Το κορίτσι περίμενε στο κατώφλι της εισόδου για μερικά δευτερόλεπτα ωσότου έρθει η μητέρα της και μέσα σε αυτό το ελάχιστο χρονικό διάστημα ο 26χρονος Αλγερινός πρόλαβε να της επιτεθεί με σκοπό να την κακοποιήσει.

Όμως για κακή του τύχη, η 12χρονη Ιωάννα είναι αθλήτρια πολεμικών τεχνών και με 3 χτυπήματα κατάφερε να εξουδετερώσει τον επίδοξο βιαστή της σωριάζοντάς τον αιμόφυρτο πάνω στο καπό ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου, ενώ εκείνη τη στιγμή κατέβαινε τις σκάλες η μητέρα της. Μάνα και κόρη έβαλαν τις φωνές ζητώντας βοήθεια και τότε δράστης πανικοβλημένος προσπάθησε να διαφύγει. Αμέσως ειδοποίησαν τον πατέρα της 12χρονης, ο οποίος με τη σειρά του κάλεσε την αστυνομία που κατάφερε να εντοπίσει τον δράστη τη στιγμή που εκείνος επιβιβαζόταν σε ένα άλλο λεωφορείο στη προσπάθεια του να διαφύγει. Αργότερα στο Α.Τ της περιοχής ο πατέρας της 12χρονης κατέθεσε μήνυση κατά του δράστη και εκεί πληροφορήθηκε ότι ο 26χρονος Αλγερινός ήταν μέλος εγκληματικής συμμορίας που κυκλοφορούσε ελεύθερος ανάμεσά μας για να “εμπλουτίζει” τον πολιτισμό μας.

Η υπόθεση θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί πολύ άσχημα εάν η μικρή αθλήτρια δεν αντιδρούσε και ευτυχώς για την ίδια και την οικογένειά της δεν είχαμε μια νέα “Μυρτώ”… Έχουμε όμως αρκετούς εγκληματίες στους δρόμους και στις γειτονιές μας, ακόμα και επί των ημερών του “νόμου και της τάξης”… Οι επαγγελματίες “αντιρατσιστές” ας μελετήσουν κάποια στιγμή τα στοιχεία της αποκαλούμενης “βαριάς εγκληματικότητας”…

Exit mobile version