Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιος συνεργάστηκε τελικά με τον ΣΥΡΙΖΑ; Απάντηση με στοιχεία στην εφημερίδα “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”

Ποιος συνεργάστηκε τελικά με τον ΣΥΡΙΖΑ; Απάντηση με στοιχεία στην εφημερίδα “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έδωσε τα τελευταία χρόνια έναν υπέροχο αγώνα, έχοντας απέναντί της κράτος, παρακράτος, κάποιους παράγοντες της Εκκλησίας με σχέσεις οικονομικές με μεγαλοπαράγοντες της Ν.Δ. και βεβαίως και την αριστερά και τα ΜΜΕ, στα οποία κυριαρχούν τα ορφανά του Μαρξ και οι μπολσεβίκοι.  Είχε απέναντί της και την βρώμικη προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας ότι συνεργάζεται με τον… ΣΥΡΙΖΑ!

Στην εφημερίδα “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” που κυκλοφορεί στα περίπτερα δημοσιεύουμε αναλυτικά με στοιχεία, βάσει όλων των ψηφοφοριών της Βουλής από το 2015 έως το 2019 ποιοι συνεργάστηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτοί που συνεργάστηκαν δεν είναι άλλοι από τους ανθρώπους της Ν.Δ., που ψήφισαν σχεδόν στο σύνολό τους τα νομοσχέδια που έφερνε από τις Βρυξέλλες ο ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που ήταν απέναντι. 

Χρησιμοποιώντας, λοιπόν, έναν χυδαίο και φτηνό λαϊκισμό και μία φθονερή θεωρία συνωμοσίας, ότι δήθεν υπάρχει υπόγεια συνεργασία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με τον ΣΥΡΙΖΑ, κατόρθωσαν να εξαπατήσουν πολλούς. Η σκληρή πραγματικότητα όμως που έρχεται μέσα από την διακυβέρνηση της χώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και αυτά που έρχονται θα αποκαλύψει ποιοι είχαν δίκιο και ποιοι άδικο.

Exit mobile version