Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για τρίτη φορά στη δίκη της Χρυσής Αυγής βρέθηκε η σύντροφος του Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα

Για τρίτη φορά στη δίκη της Χρυσής Αυγής βρέθηκε η σύντροφος του Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα

Οι ψεύτες και επαγγελματίες συκοφάντες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, πολιτευτές, κομματάρχες και λακέδες της Νέας Δημοκρατίας, σαν παπαγαλάκια επαναλαμβάνουν τα τελευταία χρόνια και έπαιξαν δυνατά αυτό το χαρτί προεκλογικά ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ. Σε όλους αυτούς, λοιπόν, τους άθλιους προπαγανδιστές, αφιερώνουμε την παρακάτω είδηση:

“Στη δίκη της Χρυσής Αυγής, βρέθηκε για 3η φορά, η Μπέτυ Μπαζιάνα, σύντροφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.  Η Μπέτυ Μπαζιάνα είχε ξαναβρεθεί στη δίκη τόσο τον περασμένο Απρίλιο όσο και το καλοκαίρι. Η σύντροφος του πρώην πρωθυπουργού, κάθεται δίπλα στη Μάγδα Φύσσα, παρακολουθεί την αγόρευση της συνηγόρου της οικογένειας Φύσσα, Χρύσας Παπαδοπούλου που συνεχίζεται για δεύτερη μέρα.” 

Και δεν είναι μόνον η γυναίκα του Τσίπρα, είναι και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Βούτσης και πολλοί υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, που κάναν παρεμβάσεις ωμές στην Δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ύστερα η Ν.Δ., λέει ότι συνεργαζόμαστε… Στην πραγματικότητα η αναμφισβήτητη συνεργασία που υπάρχει είναι μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! 

Exit mobile version