Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Athens Voice: Τα «μιχαλολιάκια» είναι εδώ…

Athens Voice: Τα «μιχαλολιάκια» είναι εδώ…

Γιατί πολεμούν την Χρυσή Αυγή, γιατί επιτίθενται σε επίπεδο προσωπικό με ύβρεις, ψεύδη και συκοφαντίες κατά του Συναγωνιστή Μιχαλολιάκου, Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής; Η απάντηση στον τίτλο του άρθρου στο γνωστό εθνομηδενιστικό ATHENS VOICE, που είχε ως εξής: Τα «μιχαλολιάκια» είναι εδώ… Από το κείμενο αυτό και τα παρακάτω:

“Από ό,τι φαίνεται δεν ξεμπερδέψαμε τόσο εύκολα με το «αυγό του φιδιού» – Βάσω Κόλλια: “Ημέρες εορτών σε καφέ στο κέντρο της Αθήνας. Στο διπλανό τραπέζι μια παρέα γυναικών περίπου στην ηλικία των 30 ετών συζητούσαν για διάφορα θέματα, αλλά με δυνατό τον τόνο της φωνής τους, με αποτέλεσμα να μπορείς εύκολα να τις ακούς.

Από ό,τι φαινόταν από τις συζητήσεις πρέπει να ήταν μορφωμένες και μάλλον με καλές δουλειές. Κάποια στιγμή η κουβέντα φτάνει στα πολιτικά… και εδώ αρχίζει ο εφιάλτης. Εκφράζουν έντονη ικανοποίηση για την εισαγγελική πρόταση της πολύκροτης δίκης της Χρυσής Αυγής που τους βγάζει «λάδι» και προγραμματίζουν την αγορά του «ημερολογίου» που μόλις εκδόθηκε από την οργάνωση για το 2020 και φέρει στο εξώφυλλό του μόνο ένα σύνθημα. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την περιβόητη φράση που οι ίδιοι οι νεοναζί σε όλον τον κόσμο αποδίδουν στον Γκέμπελς: «Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη». Από ό,τι φαίνεται δεν ξεμπερδέψαμε τόσο εύκολα με το «αυγό του φιδιού». Είναι όμως ακόμη πιο τραγικό νέα μορφωμένα κορίτσια να είναι υμνητές αυτού του μορφώματος…”

Το ομολογούν και διαψεύδουν την προπαγάνδα και τον ψυχολογικό πόλεμο ενός ολόκληρου συστήματος! Όχι, δεν ξεμπερδέψαν και ούτε θα ξεμπερδέψουν…

Exit mobile version