Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Αν ο Βελόπουλος ήταν το τίμημα για να απαλλαγούμε οριστικά από την Χρυσή Αυγή”

“Αν ο Βελόπουλος ήταν το τίμημα για να απαλλαγούμε οριστικά από την Χρυσή Αυγή”

Σε κείμενο σχετικά με την πολιτική κατάσταση έξι μήνες μετά την άνοδο στην εξουσία της Νέας Δημοκρατίας, στέλεχος του Τζήμερου, γράφει τα παρακάτω:

marketnews.gr, Τσολακίδης Θεοκλής, στέλεχος του “Δημιουργία, ξανά!” Και τι γίνεται με το δεξιό-πατριωτικό κομμάτι του κόμματος του; Αν ο Βελόπουλος ήταν το τίμημα για να απαλλαγούμε οριστικά από την Χρυσή Αυγή τότε νομίζω ότι είναι ικανοποιητικό. Έχει ελπίδες να προσελκύσει και μεγαλύτερο κοινό αν η κυβέρνηση δεν καταφέρει να αφοπλίσει την βόμβα που λέγεται “μεταναστευτικό”…

Άλλη μία ομολογία, ότι ο Βελόπουλος χρησιμοποιήθηκε από το σύστημα για να μη μπει για 3.700 μόνον ψήφους, η Χρυσή Αυγή στη Βουλή. Και γνωρίζουμε πολύ καλά για τις υπόγειες διαδρομές μεταξύ Βελόπουλου και Μητσοτάκη με μεσάζοντα τον γνωστό τηλεκράχτη της Ν.Δ., που παλαιότερα έβριζε τον Σαμαρά και τώρα των εξυμνεί.

Ο Βελόπουλος είναι απαραίτητος στο σύστημα και για τον λόγο αυτό τον προβάλουν και τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, όπως το κανάλι ΚΟΝΤΡΑ, στο οποίο έχει και εκπομπή. Ελπίζουν ότι με την βόμβα, που λέγεται “μεταναστευτικό” για να χρησιμοποιήσω την έκφρασή τους, γιατί δεν υπάρχουν μετανάστες, αλλά λαθρομετανάστες, δεν θα επιστρέψει η Χρυσή Αυγή, αλλά θα συνεχίσουν να εξαπατούν πατριώτες και εθνικιστές, πουλώντας ταυτόχρονα κηραλοιφές. Το μέλλον θα δείξει…

Είναι όμως απορίας άξιον ότι τα γράφει αυτά ένα στέλεχος του Τζήμερου, που προσπαθεί και αυτός να πάρει τον ρόλο του Βελόπουλου, ως δεξιά αντί-Χρυσή Αυγή και για τον λόγο αυτό απολαμβάνει και αυτός προβολής από τα ΜΜΕ.

Exit mobile version