Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιατί άραγε η Νέα Τάξη χτυπά μόνο τον Χριστιανισμό;

Γιατί άραγε η Νέα Τάξη χτυπά μόνο τον Χριστιανισμό;

Την Τετάρτη, δικαστήριο στο Ρίο ντε Τζανέιρο διέταξε το Netflix να σταματήσει την προβολή της ταινίας «Ο πρώτος πειρασμός του Χριστού», όπου εμφανίζει τον Χριστό ως έναν ομοφυλόφιλο που φέρνει σπίτι τον… σύντροφό του, προκειμένου να γνωριστεί με την οικογένειά του.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βραζιλίας ανέτρεψε 24 ώρες μετά την απόφαση και επεσήμανε ότι, το Netflix μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει στους συνδρομητές του την ταινία της βραζιλιάνικης ομάδας κωμικών, Porta dos Fundos, τονίζοντας ότι, η ελευθερία του λόγου είναι θεμελιώδης στη δημοκρατία.

«Η σάτιρα δεν θα επηρεάσει τη χριστιανική πίστη των Βραζιλιάνων», εξηγεί η απόφαση, χωρίς κανένας να ισχυρίζεται ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η “ταινία” αυτή σαφώς και δεν μπορεί να επηρεάσει τη χριστιανική Πίστη, όμως την ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ και αυτό δεν δείχνει να συγκινεί κανέναν “προοδευτικό”.

Άραγε θα τολμούσαν να εξέδιδαν παρόμοια απόφαση σε περίπτωση που θίγονταν η θρησκευτική πίστη των μουσουλμάνων; Άραγε η ομάδα κωμικών, Porta dos Fundos, θα τολμούσε να γυρίσει μια παραγωγή όπου θα παρουσίαζε τον Μωάμεθ ως ομοφυλόφιλο; Γιατί άραγε η Νέα Τάξη χτυπά μόνο τον Χριστιανισμό;

Exit mobile version