Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από την Εσθήρ στις ΗΠΑ και από τον Αμάν τον Μακεδόνα στον Σουλεϊμάνι

Από την Εσθήρ στις ΗΠΑ και από τον Αμάν τον Μακεδόνα στον Σουλεϊμάνι

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την σκοπιμότητα της δολοφονίας του Στρατηγού Σουλεϊμανί και για του λόγου το αληθές η δήλωση που είχε κάνει το 2019 ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Πομπέο, από το Ισραήλ, ο οποίος με αφορμή την αναγνώριση των Υψωμάτων του Γκολάν ως τμήμα της επικράτειας του Ισραήλ, είπε πως ο “Ν. Τραμπ έχει έρθει ως απεσταλμένος από τον Θεό για να σώσει την περιοχή από οποιαδήποτε απειλή.” 

Η συνέντευξη του Pompeo στο Christian Broadcasting Network (CBN) συνέπεσε με την Purim, εορταστική εορτή που θυμίζει τη βιβλική ιστορία της βασίλισσας Εσθήρ που έσωζε τους Εβραίους από τη σφαγή στην αρχαία Περσική Αυτοκρατορία.

Σύμφωνα με το βιβλίο της Εσθήρ, η βασίλισσα πείθει τον Ξέρξη, να σταματήσει την εντολή του Αμάν για τη σφαγή του εβραϊκού λαού και να επιτρέψει την σφαγή των ευγενών της Περσίας. Ο παρουσιαστής ρώτησε τον Μ.Πομπέο:

“2.500 χρόνια πριν η βασίλισσα Εσθήρ έσωσε τον εβραϊκό λαό με την βοήθεια του Θεού από τον Αμάν. Τώρα υπάρχει ένας νέος Αμάν στην Μέση Ανατολή που θέλει να εξαλείψει τον εβραϊκό λαό. Μπορεί ο πρόεδρος Τραμπ να έχει έρθει όπως η βασίλισσα Εσθήρ να μας βοήθησε να σωθεί ο εβραϊκός λαός από μια απειλή;”

Aπάντηση Πομπέο: “Ασφαλώς ως Χριστιανός πιστεύω πως ο Τραμπ είναι θεόσταλτος! Είμαι σίγουρος πως ο Κύριος βρίσκεται έξω και εργάζεται”.

Όπως όλα δείχνουν η κλιμάκωση στην Μέση Ανατολή είναι δεδομένη, αφού αυτοί που κινούν τα νήματα στις ΗΠΑ πιστεύουν πως είναι… θεόσταλτοι και επειδή λίγοι γνωρίζουν την ιστορική αλήθεια γιατί τους την κρύβουν, η Εσθήρ έπεισε τον Αυτοκράτορα των Περσών Αρταξέρξη να διατάξει την εξόντωση του πρωθυπουργού και των παιδιών του που ήταν όπως γράφει η Βίβλος ο Αμὰν Αμαδάθου Μακεδών…  Μαζί με την εξόντωση του Αμάν και της οικογένειάς του σφαγιάστηκαν και χιλιάδες Πέρσες ευγενείς, που ήσαν εχθροί των Ιουδαίων.

Exit mobile version