Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοινός εχθρός και της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ η Χρυσή Αυγή

Κοινός εχθρός και της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ η Χρυσή Αυγή

Το γνωστό αριστερό ιστολόγιο Altsantirinews σε κείμενό του για το ποιος θα γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας, προκρίνει σαν σημαντικό προσόν για το αξίωμα να είναι κάποιος ο οποίος θα έχει πολεμήσει την Χρυσή Αυγή! Όπως παραδείγματος χάριν ο Αλιβιζάτος, που ήταν μάρτυρας κατηγορίας στην Δίκη της Χρυσής Αυγής, όπου βέβαια κατ’ ουσίαν δεν είπε τίποτε. Δεν λέει όμως μόνο αυτό… Ομολογεί ότι ο κοινός εχθρός του πολιτικού κατεστημένου, είναι η Χρυσή Αυγή και γράφει χαρακτηριστικά:

“Η παπαρολογία για το ποιος θα γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχίζεται μειώνοντας και ζημιώνοντας προφανώς τον ήδη ευνουχισμένο θεσμό… Κάποιοι συνετοί, έμαθα, είπαν ότι «πρέπει να βρεθεί ένα πρόσωπο το οποίο να έχει συμβάλει για την καθιέρωση της Δημοκρατίας. Ένας ας πούμε που να έχει πολεμήσει τη Χρυσή Αυγή, η οποία ήταν κοινός εχθρός και της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ. Ένα τέτοιο πρόσωπο Και όχι πρόσωπο υπεκφυγής ή αποφυγής”.

Από το δημοσίευμα αυτό, κρατήστε ότι όσοι θέλετε να πολεμήσετε το σύστημα ότι ο μοναδικός πολιτικός αντίπαλος αυτού του σάπιου και διεφθαρμένου κατεστημένου είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 

Exit mobile version