Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα “ανοιχτά σύνορα” ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ: Τουλάχιστον 12 νεκροί αλλοδαποί σε ναυάγιο ανοιχτά των Παξών

Τα “ανοιχτά σύνορα” ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ: Τουλάχιστον 12 νεκροί αλλοδαποί σε ναυάγιο ανοιχτά των Παξών

Ένα σκάφος που μετέφερε περίπου 50 λαθρομετανάστες βυθίστηκε πριν λίγο, λόγω εισροής υδάτων, σε θαλάσσια περιοχή ανοιχτά των Παξών, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον δώδεκα άτομα, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι υπάρχουν περισσότερα θύματα.

Πλωτά του Λιμενικού, που συμμετέχουν στην επιχείρηση διάσωσης, κατάφεραν να περισυλλέξουν σώα 21 άτομα που επέβαιναν στο σκάφος.

Στο σημείο έσπευσαν σκάφη του Λιμενικού Σώματος από Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα, Παξούς και Λευκάδα, παραπλέοντα πλοία καθώς και δύο αεροσκάφη super puma. Να σημειωθεί ότι στη θαλάσσια περιοχή όπου σημειώθηκε το συμβάν ο καιρός είναι καλός.

Η τραγωδία αυτή, όπως και άλλες που έχουν προηγηθεί τα τελευταία έτη, οφείλεται κατά πρώτον στην πολιτική των “ανοιχτών συνόρων” της Ελλάδας, η φήμη των οποίων έχει μεταφερθεί στα πέρατα της οικουμένης και έτσι προσελκύει τεράστιο αριθμό λαθρομεταναστών, την στιγμή που σε Ισπανία και Ιταλία υπάρχει ραγδαία ΜΕΙΩΣΗ της λαθρομετανάστευσης, άρα και των παρόμοιων δυστυχημάτων.

Εάν η χώρα μας διέθετε αυστηρή αντιμεταναστευτική πολιτική, ελάχιστοι θα προσπαθούσαν να διασχίσουν παράνομα τα χωρικά μας ύδατα. Η ευθύνη για τους δεκάδες θαλασσοπνιγμένους λαθρομετανάστες των τελευταίων ετών ανήκει αποκλειστικά στους ψευτοανθρωπιστές των “ανοιχτών συνόρων” και της “αλληλεγγύης” που αφού προσκαλούν στην Πατρίδα μας περίπου 100.000 αλλοδαπούς κάθε χρόνο, ύστερα τους στοιβάζουν σαν “σαρδέλες” στα κέντρα φιλοξενίας από όπου στην συνέχεια τους μοιράζουν σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Αυτοί είναι οι “αντιρατσιστές” και δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για τις ανθρώπινες ζωές, παρά μόνο για να καταβροχθίζουν με δέκα μασέλες τα ευρωπαϊκά κονδύλια για το “προσφυγικό”.

Exit mobile version