Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με ύπουλες μεθοδεύσεις συνεχίζονται οι προσπάθειες για εγκατάσταση λαθρομεταναστών στην Πεντέλη

Με ύπουλες μεθοδεύσεις συνεχίζονται οι προσπάθειες για εγκατάσταση λαθρομεταναστών στην Πεντέλη

Με απαίσιες και ύπουλες μεθοδεύσεις συνεχίζονται οι προσπάθειες δημιουργίας θυλάκων λαθρέποικων στην περιοχή των Μελισσίων και της Πεντέλης στα Βόρεια Προάστια, η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αντιτίθεται σθεναρά στην εγκατάσταση αφροασιατών λαθρομεταναστών και στο Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ στα Μελίσσια και στο κτίριο του πρώην Αστυνομικού Τμήματος στην Πλατεία Αγίας Τριάδας στην Παλιά Πεντέλη.

Πριν περίπου δύο μήνες η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, μέσω πιέσεων του Χρυσοχοΐδη, προσπάθησε να μετατρέψει την πτέρυγα “Μπόμπολα” στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ στα Μελίσσια σε “χοτσπότ” λαθρομεταναστών.

Τότε η Χρυσή Αυγή ήταν η μόνη πολιτική δύναμη που ευθαρσώς δήλωσε τη συμπαράσταση και τη σύμπνοια της στις σοβαρές και δικαιολογημένες ανησυχίες των κατοίκων και των επαγγελματιών των Μελισσίων για την προσπάθεια μετατροπής του δήμου τους σε περιοχή αυξημένης ανομίας από την εγκατάσταση εκατοντάδων σήμερα και χιλιάδων αύριο λαθρομεταναστών.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι γίνεται ακόμη μια ύπουλη προσπάθεια εμφύτευσης θυλάκων λαθρομεταναστών, αυτή τη φορά στο κτίριο του πρώην Αστυνομικού Τμήματος στην Πλατεία Αγίας Τριάδας στην Παλιά Πεντέλη. Η τωρινή ραδιουργία ενορχηστρώνεται από την ΜΚΟ “Κοινωνικό ΕΚΑΒ” που έχει ως συνιδρυτή τον Οδυσσέα Βουδούρη, τον πρώην Γενικό Γραμματέα Καλωσορίσματος Λαθρομεταναστών του ΣΥΡΙΖΑ.

Άρα είναι γεγονός ότι μαζί η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να γιγαντώσουν το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και του λαθρεποικισμού της Πατρίδας μας, θέμα που επιφέρει σοβαρά ζητήματα κινδύνου της εθνικής ασφάλειας και της εθνικής συνοχής της Ελλάδας.

Παράλληλα είναι αξιοπρόσεκτο ότι μια μεγάλη επιχείρηση παράνομης αφισοκόλλησης αριστερών θέσεων για την προώθηση της λαθρομετανάστευσης διεξάγεται συστηματικά σε όλη την περιοχή της Πεντέλης και των Μελισσιών στους τελευταίους δύο μήνες, δηλαδή αμέσως μετά το περιστατικό με το Αμαλία Φλέμινγκ. Όμως η ανθελληνική ρύπανση αυτών των αφισών δεν μένει για πολύ σε κοινή θέα, αφού πολύ σύντομα αυτές οι προπαγανδιστικές αφίσες σκίζονται και πετιούνται στα σκουπίδια από τους κατοίκους.

Συμπερασματικά οι πολίτες αντιδρούν δυναμικά ενάντια στους λαθρομετανάστες, οι πολίτες κατανοούν ότι μόνο οι πολιτικές της Χρυσής Αυγής μπορούν να διαφυλάξουν αποτελεσματικά τον ομαλό τρόπο ζωής τους.

ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.

Exit mobile version