Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι κάτοικοι των Εξαρχείων γκρεμίζουν το γαλάζιο παραμύθι του «νόμος και τάξη»

Οι κάτοικοι των Εξαρχείων γκρεμίζουν το γαλάζιο παραμύθι του «νόμος και τάξη»

6 μήνες κυβέρνησης Μητσοτάκη και τα Εξάρχεια δεν έγιναν ούτε για μια ημέρα «κανονική περιοχή». Μεγάλο παραμύθι το «νόμος και τάξη», όπως και η δήθεν κατάργηση του ασύλου.

Νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου συγκεντρώθηκαν οι κάτοικοι των Εξαρχείων, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, απελπισμένοι από τα καθημερινά σκηνικά ωμής βίας και ανομίας που επικρατούν στην περιοχή. Η ανακοίνωση-κάλεσμα ανέφερε:

«Στις οδούς Καλλιδρομίου, Ερεσσού, Εμμ. Μπενάκη και στους γύρω δρόμους, όπως όλοι καλά ξέρουμε, διάφοροι σπάζουν αυτοκίνητα και κλέβουν αντικείμενα από αυτά, καθημερινά και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Τα αυτοκίνητα είναι τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών. Τα κρούσματα έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό χωρίς οποιαδήποτε κίνηση προστασίας μας από την αστυνομία, η οποία γνωρίζει πολύ καλά τι γίνεται, έχει μάλιστα και φωτογραφίες δραστών.

Επίσης, επιθέσεις και ληστείες ανθρώπων, κατοίκων και επισκεπτών κατατρομοκράτησή του με μαχαίρια και ψαλίδια εμφανίζονται όλο και συχνότερα.

Επί πλέον, ναρκωτικά και λαθρεμπόριο τσιγάρων γίνονται ανοιχτά και δεν βλέπουμε να παρεμβαίνει η αστυνομία.

Για να ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ για όλα τα προηγούμενα συγκεντρωνόμαστε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, 12:30 το μεσημέρι στη γωνία Καλλιδρομίου και Χαριλάου Τρικούπη για να πορευθούμε μέχρι το Αστ. Τμήμα Εξαρχείων».

Ευθέως οι πολίτες μιλούν για αδράνεια των αστυνομικών της περιοχής και η αδράνεια αυτή οπωσδήποτε συνεχίζεται κατόπιν ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ. Η αστυνομία έχει αποδείξει ότι μπορεί να εκτελέσει τα καθήκοντά της, όταν υπάρχει πολιτκή βούληση. Όσοι πίστεψαν ότι η Νέα Δημοκρατία θα αντιμετώπιζε τις συμμορίες των αναρχοκομμουνιστών, δεν ήταν απλά αφελείς, αλλά ΒΛΑΚΕΣ με περικεφαλαία.

Exit mobile version