Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα σκάνδαλα, η Siemens και η “αθώα” αριστερά…

Τα σκάνδαλα, η Siemens και η “αθώα” αριστερά...

Έχουν περάσει λίγες εβδομάδες από την αναγγελία της απόφασης στην Δίκη για το μεγάλο σκάνδαλο της εταιρείας Siemens. Στην διάρκειά της ακούστηκαν στοιχεία ότι τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου χρηματιζόντουσαν από την γερμανική εταιρεία, προκειμένου να υπηρετούν εις βάρος του Ελληνικού Λαού, τα συμφέροντα της ξένης πολυεθνικής. Ας σημειωθεί ότι η σύμβαση με την Siemens υπογράφτηκε το 1990 και η απόφαση βγήκε το 2019, 29 ολόκληρα χρόνια μετά!

Ευκαιρίας δοθείσης, επειδή η αριστερά και οι αριστεροί μιλάνε για ηθικό πλεονέκτημα, να θυμίσουμε ότι την σύμβαση της Siemens την υπέγραψαν και αυτοί… Και ήταν τον Αύγουστο του 2009, στο ραδιοφωνικό σταθμό “Κανάλι 1 Πειραιά”, όταν σε ερώτηση που έγινε στον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Περικλή Κοροβέση εάν στελέχη της αριστεράς ήταν στο κόλπο, αυτός είχε απαντήσει ως εξής: “Έχουμε το επίσημο στοιχείο, την υπογραφή του Μητσοτάκη, Παπανδρέου, Φλωράκη. Αυτοί κάτι παραπάνω θα ξέρουν από εμάς, εννοώ ο τότε ενιαίος συνασπισμός”.

Ας μην παριστάνουν, λοιπόν, τους αθώους οι αριστεροί για να μη μιλήσουμε για τα σκάνδαλα τα μεγάλα στους Δήμους, που διοίκησαν και διοικούν ακόμα από το 1974 μέχρι σήμερα…

Exit mobile version