Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όλοι και όλα για την Ελλάδα

Όλοι και όλα για την Ελλάδα

Διανύουμε ήδη τις πρώτες ημέρες του έτους 2020, τις πρώτες ημέρες μιας νέας δεκαετίας η οποία αρχίζει ακριβώς όπως έκλεισε η προηγούμενη: Με τεράστιες εθνικές προκλήσεις.

Μέσα στην περασμένη δεκαετία, ο λαός μας δοκιμάστηκε σκληρά από την λιτότητα των μνημονίων, την έκρηξη της λαθρομετανάστευσης και την παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας στους διεθνείς τοκογλύφους.

Το 2019, με τις Πρέσπες του Τσίπρα, παραδώσαμε το Ιερό όνομα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς και όπως όλα δείχνουν το 2020 έρχονται οι «Πρέσπες» του Κυριάκου Μητσοτάκη με το ξεπούλημα του Αιγαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Οι παγκόσμιοι αφέντες έχουν ήδη πάρει θέση υπέρ της «συνεργασίας» με την Τουρκία και οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας δείχνουν αρκετά πρόθυμες για μια τέτοια προοπτική, που όμως θα καταστήσει την χώρα μας, «δορυφόρο» της Τουρκίας, χωρίς κανένα εθνικό μέλλον.

Την ίδια στιγμή που ο Ελληνισμός απειλείται με βιολογική εξαφάνιση, 100.000 λαθρομετανάστες κατά μέσο όρο, εισβάλλουν κάθε χρόνο στην Πατρίδα μας και δημιουργείται κατ’ αυτόν τον τρόπο, ακόμα ένα επικίνδυνο κενό στην εθνική μας ασφάλεια.

Στις παραπάνω προκλήσεις, αλλά και σε πολλές ακόμα όπως η οικονομική δυσπραγία και η γενικευμένη κοινωνική παρακμή, οι Έλληνες Εθνικιστές πρέπει να αποτελέσουν την πρώτη γραμμή ανάσχεσης, πρέπει να αφυπνίσουν συνειδήσεις που έχουν αποκοιμηθεί δεκαετίες ολόκληρες με τα παραμύθια της ελληνοτουρκικής «φιλίας» και της οικονομικής «ανάπτυξης».

Γιατί ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ η φωνή της συνείδησης ενός Έθνους που μέχρι πριν λίγες δεκαετίες έδειχνε ακμαίο και έτοιμο να διεκδικήσει τον ιστορικό του ρόλο, ενώ σήμερα περιορίζεται στον θλιβερό ρόλο του «κομπάρσου» και άλλοι αποφασίζουν για τις τύχες του.

Στο κρίσιμο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα, ΟΛΟΙ πρέπει να τα δώσουν ΟΛΑ για την ΕΛΛΑΔΑ, γιατί διαφορετικά κινδυνεύουμε μέσα σε λίγα χρόνια να τα χάσουμε ΟΛΑ…

Η Χρυσή Αυγή δεν θα μοιράσει ευχολόγια και ανύπαρκτες ελπίδες εν όψει του νέου έτους. Η Χρυσή Αυγή δείχνει τον δρόμο της ανυπακοής, της Εθνικής Αντίστασης και της Αντεπίθεσης, σε έναν λαό που αν θέλει να ζήσει ελεύθερος, πρέπει να αγωνιστεί σκληρά.

Στην Αυγή της νέας δεκαετίας λοιπόν, ας σταθούμε αντάξιοι των περιστάσεων και της Ιστορίας, διεκδικώντας με ΠΙΣΤΗ το πολύτιμο αγαθό της Εθνικής Ελευθερίας. Η Χρυσή Αυγή δείχνει τον δρόμο: Όσοι Ζωντανοί, ακολουθήστε τον!

Exit mobile version