Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όχι “hot spot” λαθρομεταναστών στην Λαμία! Δυναμική διαμαρτυρία κατοίκων – Σε απόγνωση οι ντόπιοι βουλευτές της ΝΔ

Όχι “hot spot” λαθρομεταναστών στην Λαμία! Δυναμική διαμαρτυρία κατοίκων - Σε απόγνωση οι ντόπιοι βουλευτές της ΝΔ

Σε δυναμικές διαμαρτυρίες στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων και στους δρόμους προχώρησαν οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής, για να μπλοκάρουν την κυβερνητική πρόταση για δημιουργία hot spot στην περιοχή της Μαυρομαντήλας.

«Δεν αντέχουμε άλλη υποβάθμιση. Δεν θέλουμε νέα Μόρια στη Λαμία» λένε οι κάτοικοι, την ίδια ώρα που οι πολιτικάντηδες της ΝΔ επιχειρούν να τους… πείσουν πως η εισροή λαθρομεταναστών είναι αναγκαίο κακό.

Οι τοποθετήσεις των τριών κυβερνητικών βουλευτών που βρέθηκαν χθες στην αίθουσα όπου εξελίσσονταν η έκτακτη συνεδρίαση για την εγκατάσταση λαθρομεταναστών στη Μαυρομαντήλα, Γιώργου Κοτρωνιά, Θέμη Χειμάρα και Γιάννη Οικονόμου είχαν μία κοινή συνιστώσα: Ότι ναι μεν είναι θεμιτό να υπάρχουν αντιδράσεις στην εγκατάσταση λαθρομεταναστών, ναι μεν έχουν γίνει λάθη στους κυβερνητικούς χειρισμούς, ναι μεν δεν είναι και η πλέον “κομψή” η τακτική του αιφνιδιασμού της εκάστοτε τοπικής κοινωνίας, πλην όμως προέχει το καθήκον στην τήρηση του εθνικού σχεδιασμού της κυβέρνησης!

Και οι τρεις παραδέχθηκαν ότι το προσφυγικό ήρθε για να μείνει, ζητώντας την κατανόηση των πολιτών για την όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία. -Ήταν επόμενο να αντιμετωπίσουν την οργή των κατοίκων.

Exit mobile version