Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έναρξη νέας Αγωνιστικής χρονιάς στην Τ.Ο. Μάνης

Έναρξη νέας Αγωνιστικής χρονιάς στην Τ.Ο. Μάνης

Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στα γραφεία της Τ.Ο. Μάνης στο Γύθειο. Συναγωνιστές από όλη την Λακωνία τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, εκ των οποίων και ο Πυρηνάρχης Σπάρτης Χρήστος Κατράκης. Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε από το Συναγωνιστή και γραμματέα της Τοπικής Βασίλειο Μπουτεράκο.

Στη συνέχεια, ακολούθησε απολογισμός του έτους 2019 από το πενταμελές της Τοπικής, καθώς και από τους υπόλοιπους συναγωνιστές του κινήματος. Το βασικό συμπέρασμα του απολογισμού είναι ότι η πίστη μας στο Κίνημα και στον Αρχηγό, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο, είναι ισχυρότερη από ποτέ.

Όλοι οι συναγωνιστές συμφώνησαν και αποφάσισαν να εντείνουν την προσφορά και την παρουσία τους στην λειτουργία της Τ.Ο Μάνης, καθώς και την ενίσχυσή της με περισσότερες δράσεις κατά την διάρκεια του νέου έτους. Τέλος, η λήξη της εκδήλωσης συνοδεύθηκε από την απαγγελία του ύμνου της Χρυσής Αυγής και σε στάση προσοχής και όλοι αναφώνησαν Ζήτω το Έθνος – Ζήτω η Χρυσή Αυγή – Ζήτω ο Αρχηγός !!!

Exit mobile version