Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ευάγγελος Αντώναρος και facebook κατά Χρυσής Αυγής

Ευάγγελος Αντώναρος και facebook κατά Χρυσής Αυγής

Φιλελεύθεροι και μαρξιστές, κεντροδεξιοί, κατά δήλωσή τους δεξιοί, αριστεροί και κεντροαριστεροί όλοι κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όλοι έχουν κάτι να πουν εναντίον μας και εμείς δεν έχουμε την δυνατότητα αντιλόγου. Ένα παράδειγμα σχετικό:

Ευάγγελος Αντώναρος στο Facebook: «Το διευκρινίζω για αποφυγή οιασδήποτε παρανόησης: Προσωπικά θεωρώ την Χρυσή Αυγή εγκληματική οργάνωση. Ανεξάρτητα από το τι προτείνει οποιοσδήποτε εισαγγελέας ή τι θα αποφασίσει οποιοδήποτε δικαστήριο…

Για τον Ευάγγελο Αντώναρο, λοιπόν, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εγκληματική οργάνωση, επειδή έτσι το γουστάρει, άσχετα εάν υπάρχουν στοιχεία που το αποδεικνύουν αυτό ή όχι! Ο Ευάγγελος Αντώναρος, λες και είναι Θεός, είναι υπεράνω κράτους και δικαστηρίων… και λέει ότι γι’ αυτόν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εγκληματική οργάνωση ό,τι και να πει ο εισαγγελέας ό,τι και να αποφασίσει το δικαστήριο!

Και δεν είναι ο μόνος βέβαια που με πλήρη περιφρόνηση προς το Δίκαιο ενός κατηγορούμενου, βγάζει απόφαση επειδή έτσι το θέλει. Δεν είναι ο μόνος που καταργεί το τεκμήριο της αθωότητος, την έννοια της ΔΙΚΗΣ, που στην Αρχαία Ελλάδα ήταν Θεά και είχε το δικαίωμα της υπεράσπισης κάθε κατηγορούμενος.

Έχει σημασία όμως από ποιο μέσον τα λέει αυτά ο Ευάγγελος Αντώναρος. Τα λέει από το facebook που έχει ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να έχει παρουσία και όχι μόνον, αλλά και σε κάθε έναν που έχει λογαριασμό να μη λέει λέξη υπέρ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Ωραία “δημοκρατία”! Να δίνεις την δυνατότητα σε κάποιους να υβρίζουν ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα και να μη δίνεις την δυνατότητα σε αυτούς που υβρίζονται να απαντούν!

ΠΛΗΡΗΣ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΓΙΑ “ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” ΚΑΙ “ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ” ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ, ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ.

Exit mobile version