Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

2020: Το Φρούριο “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” δεν έπεσε, ούτε υπέστειλε την Σημαία του! Άρθρο Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

2020: Το Φρούριο “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” δεν έπεσε, ούτε υπέστειλε την Σημαία του! Άρθρο Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ο κόλακας κι ο ψεύτης χαλασμοί σου,
της αμαρτίας πατρίδα, άμυαλη Μάννα,
του κόσμου είσαι το σκύβαλο. Απελπίσου!

Σε λιώσανε τα χάδια τα λαοπλάνα
στου κόλακα τα χέρια και στου ψεύτη.
Χτυπήστε τη νεκρώσιμη καμπάνα!
Κ. ΠΑΛΑΜΑΣ-1907

Ένας χρόνος έφυγε ένας χρόνος έρχεται και όσοι πιστεύουν σε Ιδέες και δεν είναι τίποτε άλλο από τρωκτικά ενός διεφθαρμένου συστήματος, καλούνται να συνεχίσουν να αγωνίζονται χωρίς “αλλά”, χωρίς “παρενθέσεις”, χωρίς να τους νοιάζει εάν “οι Μήδοι επιτέλους θα διαβούνε”.

Και ήταν Ιανουάριος του 2019 όταν ολόκληρος ο λαός συγκλονιζότανε για την Μακεδονία μας και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν εκεί, αλλά ήταν εκεί και κάποιοι αδίστακτοι τυχοδιώκτες, που πούλησαν την θέληση του λαού, ενός λαού που αλίμονο, σήμερα δεν φαίνεται να νοιάζεται και πολύ για την Ιστορία του και για το ότι για μια ακόμη φορά τον εξαπάτησαν.

Όμως, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εδώ χωρίς να έχει υποχωρήσει ούτε χιλιοστό από τις θέσεις της, παρ’ όλη την πικρία της από τις προδοσίες και από το γεγονός ότι πάρα πολλοί, που είχαν πιστέψει στις θυσίες και τον αγώνα μας, μας πούλησαν στο παζάρι του συμφέροντος και μιας ελπίδας που ήδη φαίνεται να τρεμοσβήνει και που σύντομα θα σβήσει.

Από τις Πρέσπες του ΣΥΡΙΖΑ στις Πρέσπες της ΝΔ

Ας γνωρίζουν εχθροί και φίλοι ότι ο Αγώνας γίνεται προπαντός για τον Αγώνα και ότι εμείς είμαστε εδώ, στο φρούριο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που δεν έπεσε ούτε υπέστειλε την σημαία του. Ας γνωρίζουν ότι σε μια Πατρίδα, που η Νεολαία της σαπίζει στις ατέλειωτες ουρές των κάθε Black Friday, με ένα κράτος δουλικά ταγμένο στον “αντιρατσισμό” και τον ψευτοανθρωπισμό, υπακούοντας πιστά τις εντολές του πολύμορφου τέρατος, που λέγεται παγκοσμιοποίηση, ΕΜΕΙΣ, οι Τελευταίοι Πιστοί μαχόμαστε για μια άλλη Ελλάδα ενάντια στο ψευτορωμαίικο.

Το 2019 άρχισε με τις ΠΡΕΣΠΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ και τελειώνει με τις ΠΡΕΣΠΕΣ, που σέβεται η ΝΔ… Καμμία αλλαγή! Και επιμένουν κάποιοι ανίατα αφελείς (ή μήπως συνειδητοί προδότες;), οι “πατριώτες” ότι η Χρυσή Αυγή συνεργάσθηκε δήθεν με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό όταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την εξουσία η ΝΔ με συνέπεια υπηρετεί τις Πρέσπες και δηλώνει ότι θα τις σεβαστεί!

Η Ν.Δ. χωρίς προσχήματα συνεχίζει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, που για να φύγει (;) εγκατέλειψαν τις γραμμές του εθνικιστικού κινήματος πολλοί καλοί Έλληνες Πατριώτες εξαπατημένοι από τον κόλακα και τον ψεύτη που είναι οι χαλασμοί της Πατρίδος όπως έγραφε ο Κωστής Παλαμάς στα 1907, στο ποίημα που υπάρχει στην αρχή αυτού του κειμένου. Και δείχνει πραγματικά πολύ μεγάλο θράσος το να επιμένουν οι κομματάρχες της Ν.Δ. ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεργαζόταν με τον ΣΥΡΙΖΑ την ίδια στιγμή που αυτοί εφαρμόζουν την συμφωνία που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ, που την αποκαλούσαν “προδοτική”. Όμως για τους “πατριώτες” για όλα φταίει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…

Για όλα φταίει η Χρυσή Αυγή και προπαντός ο Μιχαλολιάκος για τους “πατριώτες”

Παριστάνουν τους καθαρόαιμους Έλληνες, που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε άλλο από μισθοφόροι και μάλιστα εξαιρετικά φτηνοί! Μιλάμε για όλους αυτούς τους αποτυχημένους και φθονερούς, που παρουσιάζονται σαν “πατριώτες” ή “ακροδεξιοί” και οι οποίοι υπηρετώντας ξεκάθαρα, για όποιον έχει λίγο μυαλό και βλέπει, την ΝΔ, πολέμησαν με κάθε τρόπο και συνεχίζουν να πολεμούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

την προσπάθειά τους αυτή παραμένω σταθερά ο αγαπημένος τους στόχος, προκειμένου να κτυπηθεί η Χρυσή Αυγή, και αυτό είναι μια ιστορία όχι σημερινή, αλλά που κρατάει δεκαετίες, πολύ πριν μπει η Χρυσή Αυγή στην βουλή και αυτό ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τουλάχιστον ας προβληματίσει τους λιγόπιστους, που δεν βλέπουν την ξεκάθαρη στόχευση των ρουφιάνων του καθεστώτος και τι εξυπηρετεί το πάθος και το μίσος εναντίον μου.

Θυμίζω ότι το 2015 όταν έγινε η γνωστή δήλωση μου στον Χατζηνικολάου, περί “πολιτικής ευθύνης”, που διαστρέβλωσαν βάναυσα οι επαγγελματίες αντιφασίστες, οι “ακροδεξιοί” και οι “πατριώτες”, αλλά και κάποιοι … “χρυσαυγίτες”, που δεν ήταν τίποτε άλλο από τυχοδιώκτες που βρέθηκαν ανάμεσά μας, όλοι αυτοί, λοιπόν, έσπευσαν να την εκμεταλλευτούν και έλεγαν και έγραφαν ότι έγινε η δήλωσή μου αυτή κατόπιν συνεννοήσεως με την Νέα Δημοκρατία για να μη ανέβει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις εκλογές και ότι αυτό το είχα συμφωνήσει… εγώ! Μόνο που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανέβηκε και από 6,3% που είχε πάρει τον Ιανουάριο πήρε 7% τον Σεπτέμβριο. Όσο για την συνεννόηση δεν φάνηκε πουθενά…

Στην συνέχεια έγραφαν και έλεγαν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και συνεργάζεται για να αθωωθεί! Μόνο που ο ΣΥΡΙΖΑ τέλειωσε και δεν υπήρξε καμία αθώωση. ΠΑΛΙ ΨΕΥΤΕΣ ΒΓΗΚΑΝΕ. Το καινούργιο τους σενάριο είναι ότι ο Μιχαλολιάκος και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ “πούλησε” τις εκλογές σε συνεννόηση με την Ν.Δ.!!!

Οι μισθοφόροι του συστήματος, που παριστάνουν τους “ακροδεξιούς” και τους “πατριώτες” και υπηρετούν την Ν.Δ., δεν θα σταματήσουν να πολεμούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί πολύ απλά πληρώνονται για αυτή την δουλειά! Επιτέλους ας καταλάβουν, όσοι αφελείς ακόμη τους πιστεύουν, το βρώμικο παιχνίδι τους.

Γι’ αυτούς που πιστεύουν ότι είναι παντοδύναμοι και ότι ΤΙΠΟΤΕ δεν αλλάζει

Σε αυτόν τον κόσμο, τον υπέροχο, τον θαυμαστό και μέγα όλα αλλάζουν από την μια στιγμή στην άλλη! Κανένας δεν περίμενε στα τέλη της δεκαετίας του ’80 ότι θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος ο μπολσεβικισμός. Κανένας δεν πίστευε το 2009 ότι σε τρία χρόνια η Χρυσή Αυγή θα ήταν στην Βουλή. Και κανένας δεν πίστευε στις αρχές του 2019 όταν η Χρυσή Αυγή έπαιρνε σε δημοσκοπήσεις 8% και 9% ότι θα κατορθώσουν να την θέσουν εκτός Βουλής.

Το βράδυ της 7ης Ιουλίου 2019, όταν για ελάχιστες χιλιάδες ψήφους, βρεθήκαμε εκτός Βουλής, πολλοί ήταν αυτοί που δείλιασαν, γονάτισαν και διέγραψαν αυτό που ήταν, είναι και θα είναι η Χρυσή Αυγή. Και το έκαναν αυτό γιατί ποτέ δεν πίστεψαν στην Χρυσή Αυγή σαν Ιδέα, αλλά σαν μια σημαία ευκαιρίας για να κερδίσουν προνόμια και χρήμα. Και πράγματι πολλοί μας ξεγέλασαν, αλλά ο χρόνος κρίνει τους πάντες. Και κρίνει και αυτούς που πιστεύουν ότι είναι παντοδύναμοι και έχουν την πεποίθηση ότι εξαφάνισαν για πάντα την Χρυσή Αυγή από τις καρδιές των Ελλήνων.

Σε όλους αυτούς, που στηρίζουν ένα ένοχο σύστημα, ένα αντεθνικό σύστημα ενάντια στην Ιστορία και την Παράδοση του Γένους μας, σε όλους αυτούς που πιστεύουν ότι είναι παντοδύναμοι, απηύθυνα από το διαδίκτυο ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς τα παρακάτω λόγια:

“Το 1ο Μήνυμα του 2020 γι’ αυτούς, που πιστεύουν ότι ΤΙΠΟΤΕ δεν μπορεί να κλονίσει την ένοχη εξουσία τους, οι στίχοι του Καρυωτάκη: “Στην άμμο τα έργα στήνονται μεγάλα των ανθρώπων και σαν παιδάκι τα γκρεμίζει ο Χρόνος με το πόδι.”

Και είναι οι στίχοι αυτοί του μεγάλου κήρυκα του ηρωϊκού πεσιμισμού Κώστα Καρυωτάκη, που έφυγε υπερήφανος σε μια εποχή παρακμής, μια σκληρή πραγματικότητα, που θα έπρεπε να γνωρίζουν, όπως θα έπρεπε να γνωρίζουν για όλους εμάς που πιστεύουμε σε Ιδέες και γνωρίζουμε και να χάνουμε και να κερδίζουμε μάχες, ότι δεν ξεχνάμε ποτέ τα λόγια του εθνικού ποιητή Διονυσίου Σολωμού: «Χαρές και πλούτη να χαθούν, και τα βασίλεια, κι όλα, τίποτε δεν είναι, αν στητή, μέν’ η ψυχή κι ολόρθη»

Όσο μένει, λοιπόν, η ψυχή μας Aδούλωτη και Eλεύθερη και η Πίστη μας στην Ιδέα Xαλύβδινη, τίποτε δεν χάθηκε! 

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Exit mobile version