Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μέτρα για το δημογραφικό στην Ουγγαρία, στην Ελλάδα αδιαφορία…

Μέτρα για το δημογραφικό στην Ουγγαρία, στην Ελλάδα αδιαφορία…

Στην Ουγγαρία έχουν απαγορεύσει τις δραστηριότητες του ιδρύματος Σόρος. Στην Ελλάδα τόσο επί ΣΥΡΙΖΑ, όσο και επί Νέας Δημοκρατίας σχεδόν κυβερνά… Άνθρωπος του Σόρος μάλιστα είναι μέλος της κυβερνήσεως Μητσοτάκη. 

Η Ουγγαρία θέλει να ζήσει και παίρνει μέτρα για το δημογραφικό, γιατί δεν θέλει στο μέλλον να κατοικούν αλλοδαποί αντί για Ούγγρους στην Ουγγαρία. Στο ψευτορωμαίικο του Τσίπρα και του Μητσοτάκη δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο. Όχι μόνον δεν απαλλάσσονται από τον φόρο οι πολύτεκνες οικογένειες, αλλά καλύπτονται και από τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία οι εκτρώσεις, που δολοφονούν το μέλλον του Έθνους μας.

Στην Ουγγαρία, ο Βίκτορ Ορμπάν, λοιπόν, μετά την παροχή από το κράτος μονοκατοικίας σε κάθε οικογένεια που αποκτά τρίτο παιδί προσφέρει δωρεάν τεχνητή γονιμοποίηση στους Ούγγρους πολίτες που θέλουν αλλά δεν μπορούν να κάνουν παιδί. «Τεχνητή γονιμοποίηση δωρεάν για όλα τα ζευγάρια» θα προσφέρεται στα κρατικά κέντρα υποβοηθούμενης γονιμότητας της Ουγγαρίας, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός της χώρας Βίκτορ Ορμπαν, επισημαίνοντας ότι η γονιμότητα έχει «στρατηγική σημασία».

Προ μηνός, άλλωστε, η ουγγρική κυβέρνηση ανέλαβε τον έλεγχο των έξι κέντρων υποβοηθούμενης γονιμότητας της χώρας. Ο Ούγγρος πρωθυπουργός υποσχέθηκε επίσης φοροαπαλλαγές για τις τρίτεκνες και πολύτεκνες μητέρες. Ήδη, άλλωστε, από την αρχή του 2020, απαλλάσσονται από την φορολόγηση οι οικογένειες με τέσσερα παιδιά.

«Αν επιθυμούμε μικρούς Ούγγρους, αντί για μετανάστες και αν η ουγγρική οικονομία μπορεί να δημιουργήσει τους αναγκαίους πόρους, τότε η μοναδική λύση είναι να χορηγήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτά τα χρήματα για τη στήριξη των οικογενειών και την ανατροφή των παιδιών» δήλωσε ο Ορμπαν.

Πέρυσι είχε πει σε διεθνή διάσκεψη για το δημογραφικό, ότι απορρίπτει την θέση ότι η μετανάστευση είναι η λύση για την πληθυσμιακή μείωση. Τότε, ο Ούγγρος πρωθυπουργός είχε αποκαλύψει πως εφαρμόζεται η θεωρία της «μεγάλης αντικατάστασης», σύμφωνα με την οποία οι λευκοί ευρωπαϊκοί πληθυσμοί αντικαθίστανται σταδιακά από ανθρώπους που δεν έχουν ευρωπαϊκή καταγωγή.

Exit mobile version