Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άγριες διαμαρτυρίες στην Χίο κατά υφυπουργού της ΝΔ για την λαθρομετανάστευση

YouTube Poster

Το μοιραίο “λάθος” του… γενναίου Μηταράκη

Καιρό είχε να εμφανιστεί στην Χίο κάποιο… γενναίο στέλεχος της κυβέρνησης ΝΔ και λέμε «γενναίο» γιατί ο κόσμος εκεί – όπως και στην Λέσβο – βράζει για την κοροϊδία της Νέας Δημοκρατίας που δήθεν θα έβαζε φρένο στην λαθρομετανάστευση και αντ’ αυτού ετοιμάζεται να εγκαινιάσει νέα «κέντρα φιλοξενίας» σε όλη την Ελλάδα.

Το… μοιραίο λάθος λοιπόν, το έκανε ο Νότης Μηταράκης, υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της ΝΔ, όπου έτυχε… θερμότατης υποδοχής από τους εξαγριωμένους Χιώτες που του πετούσαν μπουκάλια με νερό, καφέδες και ό,τι είχε ο καθένας για να τον… ευχαριστήσουν για την δημιουργία νέας δομής φιλοξενίας στην περιοχή του 15ου χιλιομέτρου της επαρχιακής οδού Χίου-Βολισσού.

Στο βίντεο θα δείτε εικόνες από το… μέλλον καθώς παρόμοιες σκηνές θα εξελιχθούν και σε άλλες περιοχές της χώρας, εκτός και εάν οι «εθνικόφρονες» της Νέας Δημοκρατίας αποφασίσουν να μην επαναλάβουν το «λάθος» του κ. Μηταράκη και να πουλάνε “αλληλεγγύη” και “ανθρωπισμό” από την άνεση των βουλευτικών τους εδράνων…

Exit mobile version