Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπέρ των αμβλώσεων η ΝΔ! Κατεβαίνουν οι αφίσες υπέρ της ζωής από το Μετρό

Υπέρ των αμβλώσεων η ΝΔ! Κατεβαίνουν οι αφίσες υπέρ της ζωής από το Μετρό

Ανακοίνωση του υπουργείου Μεταφορών κυβερνήσεως ΝΔ: “Απολύτως κατοχυρωμένο και αναμφισβήτητο δικαίωμα η έκτρωση”. Να τι ψηφίσατε “πατριώτες”…

Η Ελλάδα πεθαίνει! Είναι γνωστό ότι το πρώτο εθνικό ζήτημα της Πατρίδας μας είναι το δημογραφικό και ότι εάν υπήρχε έλεγχος στις εκτρώσεις κι απαγόρευση, όπως είναι η θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η Ελλάδα σήμερα θα είχε 15 εκατομμύρια πληθυσμό τουλάχιστον! Αυτό δεν  έχει καμία σημασία για αυτούς που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν και έτσι η αξιέπαινη  πρωτοβουλία να τοποθετηθούν αφίσες κατά των εκτρώσεων στους σταθμούς των ΜΕΤΡΟ, συνάντησε σφοδρές αντιδράσεις!

Μετά την αντίδραση των “προοδευτικών”, όπως της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του ΚΙΝΑΛ, με εντολή του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών κατεβαίνει η αφίσα κατά των εκτρώσεων από όλους τους χώρους του Μετρό. Παράλληλα, όπως αναφέρει το υπουργείο, «κάλεσε τη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ να εξηγήσει το σκεπτικό με το οποίο επέτρεψε μια τέτοια καμπάνια».

Άγνοια δήλωσε ο αρμόδιος υπουργός Κώστας Καραμανλής – Αποκλειστική αρμοδιότητα της ΣΤΑΣΥ

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Μεταφορών, «το υπουργείο δεν είχε την παραμικρή ενημέρωση, όπως και η κυβέρνηση» ενώ τονίζει πως η εν λόγω καμπάνια στρέφεται «εναντίον ενός απολύτως κατοχυρωμένου και αναμφισβήτητου δικαιώματος των γυναικών».

Δεν περιμέναμε τίποτε διαφορετικό από την Νέα Δημοκρατία. Οι φιλελεύθεροι είναι το ίδιο εθνομηδενιστές με τους μαρξιστές και ας το βλέπουν όσοι με καλή πρόθεση εξαπατήθηκαν και πίστεψαν ότι μπορεί να κάνουν πατριωτική πολιτική σε αυτή την χώρα.

Exit mobile version