Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΝΔ και αναρχοκομμουνιστές: “Δεν θέλουν να λύσουν το πρόβλημα, επί της ουσίας πρόκειται για επικοινωνιακό show”

ΝΔ και αναρχοκομμουνιστές: “Δεν θέλουν να λύσουν το πρόβλημα, επί της ουσίας πρόκειται για επικοινωνιακό show”

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα της Ν.Δ. ότι θα επιβάλει τον “νόμο και την τάξη” και θα περιορίσει την εγκληματική δράση των αναρχοκομμουνιστών δεν είναι τίποτε άλλο από ένα επικοινωνιακό σόου, όπως καταγγέλλουν και οι ίδιοι οι συνδικαλιστές των αστυνομικών, οι οποίοι όμως προεκλογικά λειτούργησαν σαν ξεφτιλισμένοι κομματάρχες της Ν.Δ.!

Έξι ολόκληρους μήνες κυβερνάει η Ν.Δ. και δεν έχει προφυλακιστεί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από όσους συνελήφθησαν στα δεκάδες σοβαρά επεισόδια! Η συντριπτική τους πλειοψηφία κατηγορήθηκε για πλημμελήματα και όσοι ελάχιστοι κατηγορήθηκαν για κακουργήματα, αφέθηκαν ελεύθεροι!

Έτσι λοιπόν και για την επίθεση κατά αστυνομικών, που έλαβε χώρα στα επεισόδια στο Κουκάκι, ουδείς δικαστικός λειτουργός δεήθηκε να ασκήσει ποινική δίωξη για κακουργήματα, αλλά και ούτε η κυβέρνηση δείχνει διατεθειμένη να κάνει κάτι για αυτό. Δεν θέλουν να λύσουν το πρόβλημα επί της ουσίας πρόκειται για επικοινωνιακό show.

Όσοι πηγαίνουν στον εισαγγελέα μετά τους αφήνουν ελεύθερους. Από την στιγμή που δεν προφυλακίζονται επιστρέφουν και κάνουν τα ίδια ατιμώρητοι. Φυσικά αφήνονται ελεύθεροι διότι τα όσα κάνουν οι «γνωστοί-άγνωστοι» κατά την διάρκεια των επεισοδίων χαρακτηρίζονται ως… πλημμέλημα.

Διαβάστε επίσης: ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ: Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ!

Exit mobile version