Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Βελόπουλος, η υποκρισία και οι ΗΠΑ

Ο Βελόπουλος, η υποκρισία και οι ΗΠΑ

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την δήθεν συνάντηση του Βελόπουλου με τον Πούτιν στο Άγιο Όρος, όταν χώθηκε σε ένα πλάνο μιας φωτογραφίας και είπε ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Ρωσίας;

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τους πύρινους λόγους του Βελόπουλου στο μεσοδιάστημα των εκπομπών του πωλήσεως κηραλοιφών για αρθριτικά, στο οποίο έλεγε ότι η Ρωσία θα σώσει την Ελλάδα; Αυτό γιατί γνωρίζει πολύ καλά και αυτό έχει προκύψει σε πολλές δημοσκοπήσεις ότι οι Έλληνες τρέφουν πολύ φιλικά αισθήματα για την Ρωσία και τον Πούτιν.

Έτσι λοιπόν έφτιαξε το δήθεν ρωσόφιλο κόμμα. Στην πρόσφατη συνάντησή του όμως με τον Μητσοτάκη, τον οποίο στηρίζει και θα το δείτε στο μέλλον εάν βρεθεί η κυβέρνηση της Ν.Δ. σε δύσκολη θέση, δεν είπε λέξη για το γεγονός ότι έδωσε τα πάντα η Ν.Δ. στις ΗΠΑ χωρίς να πάρει τίποτε. Το αντίθετο μάλιστα συνέβη, αφού ο Βελόπουλος χαρακτήρισε υποκριτική την στάση του ΣΥΡΙΖΑ για την αμυντική συμφωνία με τις ΗΠΑ.

Τι είπε ο ΣΥΡΙΖΑ; Είπε να παγώσει η ελληνοαμερικανική αμυντική συμφωνία μέχρι οι ΗΠΑ να πάρουν ξεκάθαρη θέση με τις διαφορές μας με την Τουρκία. Το πίστευε αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ; Ασφαλώς όχι, αφού ασκούσε μέχρι πριν λίγους μήνες την ίδια αμερικανόδουλη πολιτική!

Εάν όμως ο Βελόπουλος θέλει να μιλήσει για την αμυντική συμφωνία, να μη λέει για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για την δική του θέση και αυτό δεν το έκανε… Εάν ήθελε ο Βελόπουλος να είχε μία ξεκάθαρη θέση, θα μπορούσε να πει πολύ απλά ότι καταγγέλλει την συμφωνία με τις ΗΠΑ. Και ύστερα έχει το θράσος αυτός που παριστάνει τον επικεφαλής ενός ρωσόφιλου κόμματος να μιλάει για υποκρισία…

Exit mobile version