Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ναρκωτικές ουσίες: Ο υποχθόνιος εχθρός της Ελληνικής νεολαίας

Ναρκωτικές ουσίες: Ο υποχθόνιος εχθρός της Ελληνικής νεολαίας

Μέτρα και προτάσεις  για την άμεση αντιμετώπιση και εκρίζωση της κοινωνικής μάστιγας.

Δίνοντας έναν σαφή ορισμό του «ναρκωτικού» σύμφωνα με τον Κλαύδιο Γαληνό (έναν από τους σπουδαιότερους  Έλληνες ιατρούς της αρχαιότητας μετά τον Ιπποκράτη), περιγράφονται «ως δραστικές ουσίες  που μουδιάζουν ή νεκρώνουν, προκαλώντας απώλεια αισθήσεων ή παράλυση».

Οι ναρκωτικές ουσίες γίνονται ιδιαίτερα εθιστικές και επικίνδυνες όταν ξεφεύγουν πλέον από τα όρια της φαρμακευτικής αγωγής αφού οδηγούν στην πλήρη μεταμόρφωση του ανθρώπου-χρήστη σε «zombie» απομονωμένο από τα οικογενειακά και κοινωνικά του καθήκοντα, εγκλωβισμένο στην αδίστακτη «δίψα» της εξάρτησης, να αντιμετωπίζει καθημερινώς σε έναν άνισο πόλεμο τον «λευκό θάνατο».

Το μείζον αυτό κοινωνικό πρόβλημα, (του εμπορίου ναρκωτικών και της εξάρτησης),  που αφορά πρωτίστως την Πατρίδα μας – δεν μπόρεσε ή δεν θέλησε να αντιμετωπίσει  καμία από τις εκάστοτε συστημικές κυβερνήσεις αφού από πλευρά τους δεν υπήρξε επί των πλείστων σοβαρός πολιτικός σχεδιασμός και σιδηρά θέληση της πάταξης της μάστιγας των ναρκωτικών. Αποτέλεσμα αυτής της διαχρονικής  αδράνειας άφησε αρκετούς νέους μας στο έλεος της  νέας τάξης πραγμάτων να τους οδηγεί στο να βρίσκουν διεξόδους στις ναρκωτικές και παραισθησιογόνες ουσίες. Ο σκοπός τους συγκεκριμένος: «Tην αποδυνάμωση του πνεύματος και παράλληλα του σώματος, ώστε να επιτυγχάνεται εύκολα η χειραγώγηση της Ελληνικής νεολαίας για να μην αντιδρά στις προσταγές του διεθνούς συστήματος».

Η Χρυσή Αυγή θέτοντας ως μία από τις  βασικές αρχές ενός κράτους την προστασία και την υπεράσπιση της ζωής από την σύλληψη μέχρι και τον θάνατο, έχει αποτυπώσει εδώ και δεκαετίες την ιδεολογικής της θεωρία στην πράξη παραδίδοντας μαθήματα στα στουρνάρια (είτε φιλελεύθερων, είτε μαρξιστικών απόψεων) το τι εστί Εθνικό και αυθεντικά κοινωνικό κράτος. Εν κατακλείδι, όσον αφορά το κοινωνικό καρκίνωμα των ναρκωτικών που χτύπα με ανηλεή τρόπο το μέλλον της Πατρίδας μας δηλαδή τους νέους μας, κάνει συγκεκριμένες προτάσεις πολεμώντας το κακό στην ρίζα του.

Πολιτικές προτάσεις για την ολική πάταξη των ναρκωτικών:

Η εθνικιστική παράταξη της Χρυσής Αυγής, η πολιτική της έκφραση σε Δήμους και περιφέρειες η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ και φυσικά το ΜΕΤΩΠΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ του κινήματος με κάθετη πολιτική και πυγμή, με αιχμή του δόρατος πάντα την ενημέρωση θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας κατά των ναρκωτικών, καλώντας δε την Ελληνική νεολαία της χώρας μας  στην πρώτη γραμμή της επαγρύπνησης ορθώνοντας μαζί ένα αδιαπέραστο τείχος απέναντι στην εξάρτηση των ναρκωτικών ουσιών και στους ναρκέμπορους.

Exit mobile version