Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΝΔ θέλατε, υπουργείο… «Μετανάστευσης» θα πάρετε

ΝΔ θέλατε, υπουργείο… «Μετανάστευσης» θα πάρετε

Mε εντολή Μητσοτάκη δημιουργείται υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου – Υπουργός ο Μηταράκης, τον οποίο αποδοκίμασαν στην Χίο προχθές οι κάτοικοι, πετώντας του καφέδες και μπουκάλια νερού.

Το κράτος τελικά έχει συνέχεια! Το υπουργείο που υπήρχε επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ, επαναφέρουν οι «εθνικόφρονες» της Νέας Δημοκρατίας και έτσι με κάθε επισημότητα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, γνωστοποίησε την απόφαση του πρωθυπουργού για επανασύσταση του υπουργείου «Μετανάστευσης και Ασύλου».

Τα πολλά λόγια είναι περιττά μπροστά στο μέγεθος της εξαπάτησης των ψηφοφόρων ακόμα και στην περίπτωση της «μεταναστευτικής πολιτικής». Από τους κόκκινους Συριζαίους, περάσαμε στους γαλάζιους Συριζαίους με τις γραβάτες. Αμφότεροι με υπουργεία «Μετανάστευσης» για να συντονίζεται καλύτερα ο… εποικισμός της Πατρίδας μας από εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες. Αμφότεροι θιασώτες της “πολυπολιτισμικής” κοινωνίας και των “ανοιχτών συνόρων”…

Ακόμα και ο Τσίπρας γελάει με τις κωλοτούμπες της κυβέρνησης: «Τα συγχαρητήριά μου στον κ. Μητσοτάκη που του πήρε τελικά μόνο έξι μήνες και εφτά μέρες για να καταλάβει το μπάχαλο που δημιούργησε στο προσφυγικό και πόσο γκάφα ολκής ήταν η απόφασή του να καταργήσει το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής στη χώρα με τις μεγαλύτερες ροές προσφύγων και μεταναστών σε όλη την Ευρώπη», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο twitter.

ΝΔ θέλατε, υπουργείο… «Μετανάστευσης» θα πάρετε. Aν πάλι θέλετε να ξανακάνουμε την Ελλάδα μια κανονική χώρα υπάρχει επιλογή: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Exit mobile version