Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η «προοδευτική πρόταση» του Μητσοτάκη και ο επικοινωνιακός αποπροσανατολισμός

Η «προοδευτική πρόταση» του Μητσοτάκη και ο επικοινωνιακός αποπροσανατολισμός

Κάπως εσπευσμένα και μετά από το διπλό «Βατερλό» της κυβέρνησης στην εξωτερική πολιτική αλλά και στο λαθρομεταναστευτικό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωσε απόψε το όνομα της υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Η κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, είναι λοιπόν η πρόταση του πρωθυπουργού, ο οποίος στο διάγγελμά του, τόνισε ότι αποτελεί μια «προοδευτική πρόταση» (!) και πως δεν προέρχεται από την δεξιά παράταξη… Προφανέστατα για τον πρόεδρο της ΝΔ, ο «προοδευτισμός» έχει θετικό αντίκτυπο και η «δεξιά» μάλλον το αντίθετο.

Κατά τ’ άλλα δεν πρωτοτύπησε, καθώς συνέχισε την «παράδοση» που θέλει την εκάστοτε κυβέρνηση να προτείνει για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ένα πρόσωπο που θα ψήφιζε η αντιπολίτευση. Στην περίπτωση της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, να θυμίσουμε ότι επελέγη στην ηγεσία του ανώτατου Διοικητικού Δικαστηρίου τον Οκτώβριο του 2018 (επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ) και διατηρεί σύμφωνα με δημοσιεύματα άριστες σχέσεις με τον Ευάγγελο Βενιζέλο του οποίου έχει παρουσιάσει και βιβλίο.

Κάπου εδώ, το επικοινωνιακό show του Κυριάκου Μητσοτάκη ολοκληρώθηκε, επιστροφή τώρα στα προβλήματα που δεν θα μπορεί να τα κρύβει για πολύ ακόμα με διαγγέλματα…

Exit mobile version