Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για να μας δώσουν τα F-35 οι Αμερικάνοι απαιτούν τον αφοπλισμό της Ελλάδος!

Για να μας δώσουν τα F-35 οι Αμερικάνοι απαιτούν τον αφοπλισμό της Ελλάδος!

Τους S-300 της Συρίας φοβούνται οι αμερικάνοι σε περίπτωση επιθέσεως κατά του Ιράν. Όπως και τους ΤΟR-Μ1 του Ιράν, που όλοι είδαν με τραγικό τρόπο πόσο αποτελεσματικοί είναι με την κατάρριψη του Ουκρανικού αεροπλάνου. Αυτά τα οπλικά συστήματα τα έχει η Ελλάδα και οι Αμερικάνοι ζητούν να τα καταργήσουμε!

Πιο συγκεκριμένα δήλωσαν ευθέως ότι: «Η Ελλάδα θα πρέπει να αποσύρει τα ρωσικά οπλικά συστήματα που διαθέτει και ειδικά τα αντιαεροπορικά συστήματα S-300PMU1 και φυσικά να μην τα εκσυγχρονίσει και εν συνεχεία θα συζητηθεί από τις ΗΠΑ η δυνατότητα οικονομικής βοήθειας για προμήθεια μαχητικών αεροσκαφών 5ης γενιάς F-35».

Oι Έλληνες αξιωματούχοι που έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τους Αμερικανούς ομολόγους τους, αυτήν την απάντηση έλαβαν για την προμήθεια των F-35 με αμερικανική οικονομική βοήθεια ή μέσω των κονδυλίων FMF-Foreign Military Funds.

Εάν θέλουμε F-35 ΑΠΑΙΤΟΥΝ να «αποβάλλει» από τον αμυντικό οργανισμό της η Ελλάδα τα ρωσικά αντιαεροπορικά S-300 και TOR-M1 τόσο αυτά που υπηρετούν στον Στρατό (21 Α/Κ εκτοξευτές) όσο και στην ΠΑ (4 Α/Κ εκτοξευτές). Θα είναι έγκλημα εθνικό εάν αυτά τα πανίσχυρα οπλικά συστήματα πάψουν να υπάρχουν για την εθνική μας άμυνα.

Exit mobile version