Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σύγκλιση Εκτάκτου Περιφερειακού Συμβουλίου ζητά η Ελληνική Αυγή για την Στερεά Ελλάδα

Σύγκλιση Εκτάκτου Περιφερειακού Συμβουλίου ζητά η Ελληνική Αυγή για την Στερεά Ελλάδα

Άμεση Σύγκλιση Εκτάκτου Περιφερειακού Συμβουλίου σχετικά με την εγκατάσταση Παρανόμως Εισερχομένων στην Χώρα Αλλοδαπών σε Ηotspot στην Περιοχή ΜΑΥΡΟΜΑΝΤΗΛΑ Λαμίας

Αξιότιμοι κύριοι

Επειδή η κυβέρνηση, με την ίδρυση hotspot στην περιοχή της Μαυρομαντήλας, για την εγκατάσταση παράνομα εισερχομένων στη Χώρα αλλοδαπών, συντελεί ένα δημογραφικό και εθνικό έγκλημα.

Επειδή το γεγονός αυτό θέτει σε άμεσο και σοβαρό κίνδυνο την ασφάλεια και την διαβίωση των συμπολιτών μας, όχι μόνο στην Μαυρομαντήλα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Επειδή τα μέχρι τώρα στατιστικά στοιχεία καταδεικνύουν ότι σε όποια περιοχή της χώρας έγινε κάτι ανάλογο, εκτοξεύτηκε η εγκληματικότητα και διασαλεύθηκε ανεπιστρεπτί η κοινωνική γαλήνη και ειρηνική διαβίωση των κατοίκων. (Η Ευρώπη ήδη θρηνεί χιλιάδες θύματα από εξτρεμιστές πού υποδιόντουσαν τους μετανάστες)

Επειδή η απόφαση αυτή έχει φέρει σε πλήρη αναστάτωση και αναβρασμό τους κατοίκους της Μαυρομαντήλας, αλλά και των Δήμων της ευρύτερης περιοχής.

Επειδή η κυβέρνηση Εθνικής μειοδοσίας έλαβε εν κρυπτώ την απόφαση αυτή στα πλαίσια ενός ευρύτερου σχεδιασμού για την αλλοίωση του πληθυσμού της πατρίδας μας και τον βίαιο εποικισμό της από αλλοδαπούς.

Επειδή η τοπική αυτοδιοίκηση (περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και Δήμος Λαμιέων), συνεπικουρούν το μειοδοτικό αυτό σχέδιο.

Επειδή ψευδόμενοι μας λένε ότι πρόκειται για προαναχωρησιακά κέντρα αλλά, δια στόματος του Πρωθυπουργού ελέχθη ότι οι «μετανάστες – πρόσφυγες» είναι ένα πρόβλημα που ήρθε για να παραμείνει…, προετοιμάζοντας έτσι την κοινή γνώμη για το τι θα επακολουθήσει αλλά και για το ζοφερό μέλλον της πατρίδας μας.

Επειδή για ανθρώπους που θα αναχωρήσουν για άλλη χώρα, δεν σχεδιάζονται και δεν προγραμματίζονται σχολεία μέσης και κατώτερης εκπαίδευσης, αλλά μόνον για αυτούς που σκόπιμα σχεδιάζουν να φέρνουν με στόχο να τους εγκαταστήσουν μόνιμα στη χώρα μας.

Επειδή Κυβέρνηση και Περιφέρεια Στ. Ελλάδος αποφασίζουν, σχεδιάζουν και δρομολογούν τετελεσμένα εν κρυπτώ, χωρίς καμία ενημέρωση του Περ. Συμβουλίου Στ. Ελλάδος, αλλά και των πολιτών.

Ζητώ από τον Περιφερειάρχη κ. Σπανό Φάνη και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού συμβουλίου κ. Σανιδά Ηλία, όπως:

Συγκαλέσουν άμεσα έκτακτο περιφερειακό συμβούλιο με ένα και μόνο θέμα, αυτό της δημιουργίας hotspot στην Μαυρομαντηλα Φθιώτιδας, για την ενημέρωση όλων των Περιφερειακών Συμβούλων αλλά και τον πολιτών.

Το παραπάνω περιφερειακό συμβούλιο θα πρέπει να είναι ανοιχτό για τους πολίτες της περιφέρειαςκαι να δίνει τη δυνατότητα να τοποθετηθούν όλοι οι τοπικοί φορείς και οι κάτοικοι της περιοχής, γιατί αφορά τη ζωή τους το μέλλον τους και το μέλλον των παιδιών τους

Χαράλαμπος Γιώτης
Περιφερειακός Σύμβουλος
Ελληνική Αυγή για την Στερεά Ελλάδα

Exit mobile version