Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από το μείζον λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα καταγγέλλουν τα ΜΜΕ του Βόρειου Αιγαίου

Αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από το μείζον λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα καταγγέλλουν τα ΜΜΕ του Βόρειου Αιγαίου

Για “θάψιμο” της αρχής των κινητοποιήσεων στις 22 Ιανουαρίου μιλάνε αρκετά τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης στο Βόρειο Αιγαίο λόγω της εσπευσμένης ψηφοφορίας για την εκλογή νέου Πρόεδρου της Δημοκρατίας.

Στις 16 Ιανουαρίου 2019 αρκετά τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης του Βόρειου Αιγαίου, όπως το lesvospost.gr, κατήγγειλαν ότι η δρομολογημένη ψηφοφορία για την εκλογή του νέου Πρόεδρου της Δημοκρατίας στις 22 Ιανουαρίου βασικά γίνεται για να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από τις κινητοποιήσεις εναντίον της φιλομεταναστευτικής κυβερνητικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας.

Αναλυτικά οι κινητοποιήσεις των νησιωτών αναμένεται να κλιμακωθούν στις 22 και 23 Ιανουαρίου,καθώς την Τετάρτη στις 12 η ώρα θα γίνουν ανοιχτές συγκεντρώσεις του πληθυσμού στην Μυτιλήνη της Λέβου, στο Βαθύ της Σάμου και στην Χίο.

Επιπροσθέτως ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, επανέλαβε στο euronews.com τις καταγγελίες που είχε κάνει πριν λίγες μέρες στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, για την αδιαφορία της Νέας Δημοκρατίας στην λαθρομεταναστευτική εισβολή που απειλεί την εθνική συνοχή και ανατρέπει την δημογραφία της Ελλάδος.

Καλούμε τους κατοίκους του Βορείου Αιγαίου να στηρίξουν αυτές τις συγκεντρώσεις καθώς και να δυναμώσουν την πολιτική δύναμη της Χρυσής Αυγής για να επέλθουν σωστές και αποτελεσματικές ενέργειες στην ανάσχεση της λαθρομετανάστευσης.

Exit mobile version