Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η κυβέρνηση ΝΔ θα γιορτάσει τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας

Η κυβέρνηση ΝΔ θα γιορτάσει τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας

Mητσοτάκης: “Σέβομαι και τιμώ τους αγώνες της αριστεράς” – Γερά «πατριώτες» να διώξουμε τον κομμουνιστικό κίνδυνο…

Έχουμε αναφερθεί ξανά στις φιέστες που ετοιμάζει το κράτος των γραικύλων για τα 200 χρόνια από την Εθνική Επανάσταση του 1821. Φιέστες που ασφαλώς και δεν πρόκειται να τιμήσουν καθ’ οιοδήποτε τρόπο, το Πνεύμα των Αγωνιστών.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων – τον συντονισμό των οποίων έχει αναλάβει για λογαριασμό της κυβέρνησης η Γιάννα Αγγελοπούλου των Olympic Games – πρόκειται να δούμε «σημεία και τέρατα»αν κρίνουμε από την είδηση που σας παρουσιάζουμε.

Το υπουργείο Πολιτισμού λοιπόν, ανακοίνωσε πως θα διοργανώσει κοινή έκθεση με αυτό της Κίνας, η οποία θα τιμά τα 200 χρόνια από την ελληνική Επανάσταση και τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας! Τα εγκαίνια της έκθεσης προγραμματίζονται για τον Απρίλιο του 2020 με την ευκαιρία της επίσημης επίσκεψης στο Πεκίνο του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, «η έκθεση αυτή θα αποτελέσει προάγγελο μεγάλης έκθεσης που ετοιμάζεται από το υπουργείο Πολιτισμού και το NAMOC για το 2021, με την ευκαιρία της επετείου των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση και των 100 ετών από την ίδρυση του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας»…

Τι σχέση τώρα έχει ο Κολοκοτρώνης με τον… Μάο, είναι κάτι που γνωρίζει μόνο η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Λέτε να παρουσιάσουν και την κομμουνιστική ερμηνεία της Επανάστασης, ότι δηλαδή έγινε για… κοινωνικούς λόγους; Γιατί αυτό ισχυρίζονται οι αριστεροί στην Ελλάδα αν δεν το γνωρίζετε!

Όπως όλα δείχνουν, οι εορτασμοί για τα 200 χρόνια από την Εθνεγερσία του 1821, θα ξεπεράσουν σε γελοιότητα και τα θρυλικά «παρατράγουδα» της Αννίτας Πάνια…

Exit mobile version