Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τάνια Τσανακλίδου: “Ελπίζω σε μια εξέγερση, η οποία δυστυχώς δεν θα είναι ούτε αναίμακτη ούτε πολιτισμένη”

Τάνια Τσανακλίδου: “Ελπίζω σε μια εξέγερση, η οποία δυστυχώς δεν θα είναι ούτε αναίμακτη ούτε πολιτισμένη”

Στην εφημερίδα “Αυγή” η γνωστή κομμουνίστρια τραγουδίστρια Τσανακλίδου, είπε τα παρακάτω:

“Ελπίζω σε μια μεγάλη, ωραία εξέγερση, η οποία δυστυχώς δεν θα είναι ούτε αναίμακτη ούτε πολιτισμένη. Θα είναι άγρια… Oι τελευταίες εκλογές ήταν για μένα ένα χαστούκι που γύρισε ο κόσμος ανάποδα… Ελπίζω σε μια μεγάλη, ωραία εξέγερση, η οποία δυστυχώς δεν θα είναι ούτε αναίμακτη ούτε πολιτισμένη. Θα είναι άγρια. Γιατί ελπίζω; Γιατί αυτός ο θάνατος που ζούμε κάθε μέρα, αυτή η αφαίμαξη όλης της ψυχικής υγείας και της πνευματικότητας, είναι χειρότερη. Οι τηλεοράσεις πρέπει να κλείσουν στα σπίτια των ανθρώπων, γιατί είναι μεγάλη καταστροφή, πρέπει να τελειώνουμε μαζί της, καθώς μας υπαγορεύει πώς να σκεφτόμαστε”.

Αυτά είπε η Τάνια Τσανακλίδου. Και δεν υπήρξε καμία αντίδραση… Από κανέναν! Και τα είπε και δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα “ΑΥΓΗ”, η οποία έχει κατηγορήσει βουλευτές και στελέχη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για δηλώσεις πολιτικές και όχι… “αιματηρές” όπως αυτές της Τάνιας Τσανακλίδου, που ζητάει εξέγερση που δεν θα είναι αναίμακτη…

Μα αυτό ήταν πάντα η αριστερά, μια παράταξη γεμάτη υποκρισία που ξέρει να υβρίζει, την ίδια στιγμή που αυτή υποστηρίζει ακραίες, ανελεύθερες και αιματηρές λύσεις! 

Exit mobile version