Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Liberal.gr: Δεν ξεμπερδέψαμε με την ακροδεξιά

Liberal.gr: Δεν ξεμπερδέψαμε με την ακροδεξιά

Επιμένουν τα μαντρόσκυλα του νεοφιλελευθερισμού στον πόλεμό τους κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και αυτό δείχνει ότι απέτυχε η προπαγάνδα τους ότι “τέλειωσε” η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ότι  “διαλύθηκε” και άλλα πολλά, που γράφουν και λένε για πολλούς μήνες μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. Έτσι διαβάσαμε και το παρακάτω σε άρθρο ιστοσελίδας που χειροκροτεί σε κάθε περίσταση τον Κυριάκο Μητσοτάκη:

“Του Αλέξανδρου Σκούρα: Είμαι ανάμεσα σε εκείνους που χάρηκαν ολόψυχα την εκλογική κατάρρευση της Χρυσής Αυγής. Η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση ενός τέτοιου κόμματος θα μολύνει την κοινοβουλευτική μνήμη του τόπου μας για πάντα καθώς πλέον έχει καταγραφεί στα ιστορικά πρακτικά. Όμως, όπως λέει και το σοφό αμερικανικό απόφθεγμα, το τίμημα της ελευθερίας είναι η αιώνια επαγρύπνηση.

Αν ρίξουμε μία ματιά στο τι συνέβη στη Χίο τις τελευταίες μέρες, είναι εύκολο να φανταστούμε ότι δεν έχουμε ξεμπερδέψει με την ακροδεξιά. Εξαγριωμένοι πολίτες δημιούργησαν επεισόδια δηλώνοντας την αντίθεσή τους στη δημιουργία κλειστών κέντρων κράτησης προσφύγων και μεταναστών στο νησί τους. Ο θυμός και η ένταση των αντιδράσεων των απλών καθημερινών ανθρώπων δείχνει ότι απέχουμε πάλι ελάχιστα από την αναβίωση του μίσους και του λαϊκισμού που οδήγησαν στην άνοδο της Χρυσής Αυγής και την είσοδο των νεοναζί στο κοινοβούλιο.”

Άδικα χάρηκαν, ας γνωρίζουν, για το ότι με τρόπους βρώμικους και αντιδημοκρατικούς για 3.700 ψήφους, άφησαν εκτός Βουλής την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Δεν τελειώνει το εθνικιστικό Κίνημα, δεν τελειώνει η εθνική αντίσταση ενάντια στο τέρας της παγκοσμιοποίησης και αυτό που αυτοί λένε “μίσος και λαϊκισμό” είναι η μεγάλη ιδέα του Εθνικισμού, που αποτελεί την τελευταία γραμμή αμύνης του Ελληνισμού, μια ΙΔΕΑ που θα φουντώσει και πάλι μέσα από τα προβλήματα και την αποτυχία του νεοφιλελευθερισμού και θα κάνει θέλουν δεν θέλουν και πάλι δυνατή την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Exit mobile version