Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

O Μητσοτάκης μιλούσε για “ανάκτηση της ασφάλειας στις γειτονιές” και ο Ρουβίκωνας τα έσπαγε στο καλύτερα φρουρούμενο σημείο της Αθήνας!

O Μητσοτάκης μιλούσε για “ανάκτηση της ασφάλειας στις γειτονιές” και ο Ρουβίκωνας τα έσπαγε στο καλύτερα φρουρούμενο σημείο της Αθήνας!

Λίγο πριν οι παρακρατικοί του Ρουβίκωνα, επιτεθούν στα γραφεία της εφημερίδος «δημοκρατία», ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έλεγε σε εκδήλωση στον Πειραιά ότι… “oι γειτονιές ξαναγεννιούνται, ανακτώντας την ασφάλειά τους”!

Δεν χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα, μέχρι η αριστερή συμμορία να χτυπήσει για δεύτερη φορά την εφημερίδα «δημοκρατία» προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές και επιχειρώντας να τρομοκρατήσουν τους εργαζομένους. Σύλληψη… καμία!

Μόλις 300 μέτρα από το Μέγαρο Μαξίμου, το καλύτερα φρουρούμενο σημείο της Αθήνας, και ακριβώς απέναντι από το σπίτι της αδελφής του πρωθυπουργού, της Ντόρας Μπακογιάννη, οι κόκκινοι συμμορίτες έδρασαν ανενόχλητοι χωρίς να τους εμποδίσει κανείς! Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα «δημοκρατία», την χθεσινή νύχτα που υποτίθεται ότι ίσχυαν έκτακτα μέτρα ασφαλείας στο κέντρο της πρωτεύουσας λόγω της επίσκεψης του στρατάρχη Χαφτάρ, μια ομάδα 15 κουκουλοφόρων σεργιάνιζε στην περιοχή χωρίς να γίνει αντιληπτή από τις αρχές Ασφαλείας.

Και να σκεφτεί κανείς ότι η παύση της βίαιης δράσης του Ρουβίκωνα ήταν στις προεκλογικές εξαγγελίες της Νέας Δημοκρατίας…

Κάποιοι… συνωμοσιολόγοι βέβαια, μπορεί και να σκεφτούν: Γιατί πάλι ήταν στόχος τα γραφεία της ίδιας εφημερίδας; Είναι τυχαίο το γεγονός ότι με την αρθρογραφία της, ασκεί ουσιαστική πολιτική κριτική (άρα και… εκνευρισμό) στην κυβέρνηση; Εμείς από την άλλη, δεν τα πιστεύουμε αυτά. Δεν μπορεί να συμβαίνουν στο κράτος του «νόμος και τάξη»…

Ο ορισμός του παρακράτους: «Έχουμε δικούς μας ανθρώπους παντού, οι οποίοι μας δίνουν πληροφορίες…», είναι η απάντηση του Ρουβίκωνα στο ερώτημα πως γνώριζαν τον κωδικό εισόδου στο κτίριο που στεγάζεται η εφημερίδα…

Exit mobile version