Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Νίκος Βούτσης και πάλι στην Δίκη της Χρυσής Αυγής…

Ο Νίκος Βούτσης και πάλι στην Δίκη της Χρυσής Αυγής...

Οι ψεύτες της Ν.Δ. έλεγαν και το λένε ακόμα ότι συνεργαζόμαστε με το ΣΥΡΙΖΑ, με τον ΣΥΡΙΖΑ, που προέβη την Παρασκευή το πρωί σε μία ακόμη ωμή πολιτική παρέμβαση στην Δίκη της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, βρέθηκε το πρωί στο Εφετείο για να παρακολουθήσει την εξέλιξη στη δική της Χρυσής Αυγής που έχει μπει στην τελική ευθεία.

“Για στάση οφειλόμενης ευθύνης και συμπαράστασης σε όλους αυτούς που έδωσαν τη δική τους μάχη κατά της Χρυσής Αυγής τα τέσσερα αυτά χρόνια έκανε λόγο ο κ. Βουτσης. Σημείωσε ότι η παρουσία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει το ενδιαφέρον για την έκβαση της δίκης.  Άφησε ταυτόχρονα αιχμές για την απουσία  των ΜΜΕ σε αυτήν την κρίσιμη φάση. Είπε ακόμη ότι υπήρξαν καθυστερήσεις κυρίως από τους ανθρώπους που υπερασπίστηκαν τη Χρυσή Αυγή.  Είμαστε στην τελική ευθεία και πιστεύω σε μια δίκαιη κρίση και σε κολασμό των ναζιστικών εγκλημάτων.”

Για μια ακόμη φορά ο Βούτσης λέει ψέματα. Η μεγάλη καθυστέρηση της Δίκης οφείλεται στους περισσότερους από εκατό μάρτυρες κατηγορίας, που οι περισσότεροι από αυτούς ήταν αριστεροί και επαγγελματίες αντιρατσιστές και αντιφασίστες και οι οποίοι δεν έλεγαν τίποτε. Και όταν τους ρωτούσε το Δικαστήριο που γνωρίζουν αυτά που λένε, απαντούσαν ότι τα διάβασαν στις εφημερίδες ή τα είδαν στην τηλεόραση… Η καθυστέρηση οφείλεται επίσης σε μία τερατώδη από νομικής πλευράς συνένωση διαφορετικών υποθέσεων και σε μία ογκώδη δικογραφία, που μόνο για τα αναγνωστέα έγγραφα χρειάστηκε περισσότερος από ένας χρόνος.

Αυτό πάντως που πολιτικά μετρά είναι η ξεκάθαρη πολιτική πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να καταδικαστεί η Χρυσή Αυγή με πλήρη αδιαφορία για την Δικαιοσύνη και την Αλήθεια. 

Exit mobile version