Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επίσκεψη κλιμακίου της “Ελληνικής Αυγής για την δυτική Μακεδονία” στην Σιάτιστα

Επίσκεψη κλιμακίου της “Ελληνικής Αυγής για την δυτική Μακεδονία” στην Σιάτιστα

Στη Σιάτιστα παρευρέθηκε προ ολίγων ημερών ο επικεφαλής της “Ελληνικής Αυγής για την δυτική Μακεδονία” και περιφερειακός σύμβουλος της Π.Δ.Μ. Συναγωνιστής Χρήστος Σαββουλίδης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο στελεχών της περιφερειακής παράταξης και της Τ.Ο. Κοζάνης της Χρυσής Αυγής.

Ο Συναγωνιστής Σαββουλίδης συναντήθηκε με εκπροσώπους κτηνοτρόφων της ευρύτερης περιοχής προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τα αιτήματά τους. Παρόντες ήταν και εκτροφείς γουνοφόρων ζώων αλλά και ελεύθεροι επαγγελματίες που ασχολούνται με το εμπόριο της γούνας. Όλοι τους αναφέρθηκαν στα σημαντικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν και αποτελούν τροχοπέδη στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.

Ζήτησαν την συμπαράσταση των αρμοδίων φορέων και των περιφερειακών αρχών με συγκεκριμένες ενέργειες ώστε να μπορέσει να τονωθεί η τοπική οικονομία η οποία σε μεγάλο βαθμό στηρίζεται στην επεξεργασία και διάθεση της γούνας. Ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής αφού ενημερώθηκε από τους παριστάμενους, δεσμεύτηκε να προωθήσει τα αιτήματά τους στο περιφερειακό συμβούλιο και να συνδράμει με κάθε τρόπο τον κοινό αγώνα όλων για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Κατά την παραμονή τους στην Σιάτιστα οι συναγωνιστές της Ελληνικής Αυγής ήρθαν επίσης σε επαφή και με καταστηματάρχες και εμπόρους της περιοχής, ενώ ταυτόχρονα προέβησαν και σε ενημερωτική δράση διανέμοντας ενημερωτικό υλικό σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Η ανταπόκριση των κατοίκων ήταν ιδιαίτερα θερμή, βλέποντας τους Έλληνες Εθνικιστές να βρίσκονται στο πλευρό τους ανά πάσα στιγμή και όχι μόνο στις παραμονές των εκλογών. Το γεγονός αυτό έχει ήδη επισημανθεί και σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, στα οποία έχει τονιστεί ιδιαίτερα το γεγονός της δυναμικής παρουσίας της περιφερειακής παράταξης της Χρυσής Αυγής τόσο εντός του περιφερειακού συμβουλίου της Π.Δ.Μ με συχνές και καίριες παρεμβάσεις, όσο και στην συνεχή δράση κλιμακίων της Ελληνικής Αυγής σε Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά και Φλώρινα.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

Exit mobile version