Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Ιδέα της Φυλής: Μία απάντηση προς τους νεοταξίτες “αντιρατσιστές”

Η Ιδέα της Φυλής: Μία απάντηση  προς τους νεοταξίτες “αντιρατσιστές”

Κυρίαρχη και απόλυτη Αξία είναι για την Ιδεολογία μας η Φυλή. Δια της Φυλής θεωρούμε τον Κόσμο, δια της Φυλής σημασιοδοτούμε την παρουσία μας στην Οικουμένη. Είναι η Φυλή σύνολο ατόμων κοινής καταγωγής. Βασικό συστατικό της Φυλής η οικογένεια. Πολλές οικογένειες κοινής καταγωγής αποτελούν «την Πατριά, το σόι ή την φατρία». Πολλές πατριές αποτελούν την Φυλή. Η συνείδηση της κοινής καταγωγής δημιουργεί δεσμούς φυλετικούς σε μεγάλες πληθυσμιακά ομάδες, όπου το πέρασμα του χρόνου έχει σβήσει τα ίχνη της συγκεκριμένης συγγενικής σχέσεως. Σώμα, Νους και Ψυχή στέκουν ισοδύναμοι και αδιάσπαστοι μάρτυρες ταυτότητος ενός λαού.

Ο νόμος της ποικιλίας στην φύση επιβάλλει οι ανθρώπινες Φυλές να είναι μεταξύ τους διαφορετικές. Πολλά έχουν γραφεί και ειπωθεί περί Ανωτέρων και Κατωτέρων Φυλών. Είτε το θέλουμε, είτε όχι, οι Φυλές είναι διαφορετικές και η απλή λογική λέει ότι ανάλογα με το κριτήριο που θα θέσουμε οι Φυλές έχουν μια ιεραρχία. Όλα αυτά τα περί ισότητας αποτελούν ψευτοανθρωπιστικούς αφορισμούς χωρίς κανένα περιεχόμενο.

Η «αρμονία» στη μουσική, η αποθέωση της Τέχνης, η Επιστημονική Σκέψη, το κλασικό Πρότυπο, το Αθλητικό Ιδεώδες αποτελούν αποκλειστικά δημιουργήματα των Ελλήνων. Η καθαρότητα μιας Φυλής είναι η απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να εκδηλώσει αυτή απρόσκοπτα τα χαρίσματα της. Η επιμειξία δεν είναι η μόνη  και αποκλειστική αιτία παρακμής, είναι όμως αιτία παρακμής. Με την επιμειξία δεν αλλοιώνονται μόνο οι ανθρωπολογικοί χαρακτήρες των ατόμων αλλά και αυτός ο ίδιος ο νους και η ψυχή τους.

Η αποδεδειγμένη σήμερα από την επιστήμη κληρονομικότητα στην ευφυΐα ας προβληματίσει τους δύσπιστους. Καθήκον μας η προστασία της καθαρότητας της Φυλής, καθήκον μας απέναντι στην Φύση,  στον εαυτό μας, στην ψυχή και στο νου μας. Μιλούν και γράφουν αρκετοί και ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν σήμερα καθαρές Φυλές. Εάν πιστεύουν ότι συμβαίνει αυτό γιατί προβληματίζονται με την εμφάνιση της Φυλετικής Ιδέας, γιατί προσπαθούν με κάθε τρόπο να προωθήσουν την πανσπερμία και τις επιμειξίες;

Οι σημερινοί Έλληνες αποτελούν την γνήσια συνέχεια των Ελλήνων της κλασσικής περιόδου, που δημιούργησαν το θαύμα του Ελληνικού Πολιτισμού. Σε όσους δυσπιστούν θα πούμε μόνο τούτο: ας μελετήσουν την αρχαία Ελληνική Ιστορία και ας την συγκρίνουν με την σύγχρονη και επιπλέον ας μελετήσουν την Λαογραφία του Νικολάου Πολίτη, όπου φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από τις παραδόσεις, τους μύθους και τους θρύλους των απλών ανθρώπων του λαού η φυλετική συνέχεια μέσα από τους αιώνες.

Τελειώνοντας την αναφορά μας στην Κυρίαρχη Ιδέα της Φυλής θα εκφράσουμε την εξής απορία: όλοι αυτοί οι ψευτοανθρωπιστές και επαγγελματίες αντιρατσιστές, που ενδιαφέρονται για την διάσωση του αφρικάνικου ελέφαντα ή της χελώνας καρέτα-καρέτα, δεν θεωρούν εξ ίσου σπουδαίο για την Φυσική Ισορροπία την διάσωση των ανθρωπίνων Φυλών, όπως αυτή η ίδια η φύση καθόρισε;

(Μέρος από το βιβλίο: «ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ» του Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ –  Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ)

Exit mobile version