Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η “δημοκρατία” του facebook, ο Ζάκεμπεργκ και η Χρυσή Αυγή

Η “δημοκρατία” του facebook, ο Ζάκεμπεργκ και η Χρυσή Αυγή

Το θράσος των ανθρώπων του facebook δεν έχει έχει όρια! Ο τεράστιος μηχανισμός του αποτελεί έναν κολοσσιαίο μηχανισμό φακελώματος των πολιτών όλου του κόσμου και επί πλέον λειτουργεί σαν ένα “ναρκωτικό” για τον καθέναν και την κάθε μία ξεχωριστά, δημιουργώντας έναν μικρόκοσμο, στον οποίο απορροφάται όποιος έχει λογαριασμό.

Φαίνεται όμως, πως παρά τις κριτικές που δέχεται από κυβερνήσεις και πολίτες αναπτύσσεται. Ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook Μαρκ Ζάκεμπεργκ ξεκαθάρισε ότι το Facebook θα ακολουθήσει να προβάλλει πολιτικές διαφημίσεις, καθώς δεν θέλει να περιορίσει τον πολιτικό διάλογο. «Σε μια δημοκρατία δεν νομίζω ότι είναι σωστό για τις ιδιωτικές εταιρείες να λογοκρίνουν τους πολιτικούς ή τις ειδήσεις», δήλωσε ο Ζάκερμπεργκ. Ο Ζάκερμπεργκ αρνήθηκε ότι μέσω αυτής της πολιτικής το Facebook στηρίζει ένα συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα ή ότι η πολιτική αυτή ακολουθείται μόνο από λόγους κερδοσκοπικής σκοπιμότητας.

Ώστε έτσι λοιπόν, δεν λογοκρίνει τους πολιτικούς λέει ο Ζάκερμπεργκ γιατί δεν θέλει να περιορίσει τον πολιτικό διάλογο και την δημοκρατία! Όλοι όσοι διαβάζετε αυτό το κείμενο, γνωρίζετε πολύ καλά ότι στην “δημοκρατία” του Ζάκερμπεργκ δεν υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… Παράνομα και αντιδημοκρατικά έχει αποκλείσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και πέφτουν κατά δεκάδες χιλιάδες οι λογαριασμοί όταν αναφέρονται σε αυτήν.

Το ερώτημα που τίθεται και επαναλαμβάνουμε είναι γιατί το facebook στην Ελλάδα πολεμάει και αποκλείει μόνον την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και όχι τους λεγόμενους “εθνικιστές και πατριώτες” και βεβαίως όσους υβρίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

Exit mobile version