Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έντεκα ολόκληρους λαθρομετανάστες έστειλε ο Μηταράκης να πάρουν την επόμενη καραβιά για τη Λέσβο

Έντεκα ολόκληρους λαθρομετανάστες έστειλε ο Μηταράκης να πάρουν την επόμενη καραβιά για τη Λέσβο

Σε τεράστιο προσωπικό κατόρθωμα ανήγαγε ο νεότευκτος υπουργός (στο προϋπάρχων υπουργείο του ΣΥΡΙΖΑ) Λαθρομετανάστευσης και Λαθρεποικισμού Νότης Μηταράκης την επιστροφή έντεκα (11) ολόκληρων λαθρομεταναστών στην Τουρκία, προφανώς για να πάρουν μέρος στις βάρκες του επόμενου κύματος εισβολής στην Λέσβο, στην Χίο και στην Σάμο

Στις 17 Ιανουαρίου 2020 ο Νότης Μηταράκης ανήρτησε μια πομπώδη διακήρυξη στο twitter του όπου πανηγύριζε για την επιστροφή έντεκα (11) λαθρομεταναστών από τη Λέσβο στην Τουρκία. Επιπροσθέτως ο λόγος που ανέφερε ο Μηταράκης για την παραπάνω ενέργεια ήταν ότι αυτοί οι έντεκα λαθρομετανάστες από το Ιράκ, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, τη Σομαλία, το Μαρόκο και την Τυνησία δεν δικαιούνταν διεθνούς προστασίας.

Ως πότε οι κάτοικοι της Λέσβου και των άλλων νήσων του Βορείου Αιγαίου θα αφήνουν να τους κοροϊδεύει ο κάθε Μηταράκης, η κάθε Νέα Δημοκρατία και ο Κάθε ΣΥΡΙΖΑ; Κανένας λαθρομετανάστης δεν δικαιούται διεθνούς προστασίας.

Βεβαίως πολύ άνετα οι παραπάνω λαθρομετανάστες μπορούν να μπουν στην επόμενη καραβιά που θα εισβάλει είτε πάλι στη Λέσβο, είτε στη Χίο είτε στην Σάμο. Έτσι κι αλλιώς η τακτική του μπλε-ΣΥΡΙΖΑ (ΝΔ) είναι ίδια με του ΣΥΡΙΖΑ (ΠΑΣΟΚ) δηλαδή να αποδέχεται λαθρομετανάστες χωρίς έγγραφα ταυτοποίησης, να τους τσουβαλιάζει σε κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης (ΚΥΤ) και με τον καιρό να τους προωθεί ως λαθρέποικους σε όλη την επικράτεια.

Σήμερα οι κάτοικοι του Βορείου Αιγαίου γνωρίζουν από πρώτο χέρι την τεράστια καταστροφή στις περιουσίες τους και την σφοδρή αναταραχή που έχει προκαλέσει η λαθρομετανάστευση στην καθημερινή ζωή τους.

Η μόνη πραγματική λύση στο τεράστιο πρόβλημα Εθνικής Ασφάλειας που διογκώνεται καθημερινά με τη έξαρση της λαθρομετανάστευσης είναι η ενίσχυση της πολιτικής δύναμης της Χρυσής Αυγής. Μόνο τότε είναι δυνατόν να επέλθουν σωστές και αποτελεσματικές ενέργειες στην ανάσχεση της λαθρομετανάστευσης.

Exit mobile version