Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η αριστερή τρομοκρατία που προωθεί την λαθρομετανάστευση δεν θα περάσει

Η αριστερή τρομοκρατία που προωθεί την λαθρομετανάστευση δεν θα περάσει

Πριν λίγες μέρες είχαμε κορύφωση δράσεων παραπληροφόρησης και άσκησης βίας από αριστερούς εγκάθετους που υποστηρίζουν τον λαθρεποικισμό των Μελισσίων και της Πεντέλης, μόνη πολιτική δύναμη που πραγματικά ενδιαφέρεται για την διατήρηση της ποιότητας ζωής των κατοίκων στα Βόρεια Προάστια και σε όλη την Ελλάδα είναι η Χρυσή Αυγή.

Στις 15 Ιανουαρίου 2020 υπήρξε έξω από το Δημαρχείο της Πεντέλης επίθεση δύο ατόμων του “αλληλέγγυου προς τους λαθρομετανάστες χώρου” ενάντια στις αστυνομικές δυνάμεις που είχαν κληθεί για να προστατέψουν την ομαλή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Άλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά που η αριστερή τρομοκρατία έκανε την δειλή εκδήλωση της στο παραπάνω Δημαρχείο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν στις 24 Οκτωβρίου 2019 η ρίψη κόκκινης μπογιάς στην πρόσοψη του Δημαρχείου Πεντέλης με σκοπό την τρομοκράτηση των κατοίκων και των δημοτικών αρχών σχετικά με την άρνηση εγκατάστασης λαθρέποικων στην Πτέρυγα Μπόμπολα στο Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ στα Μελίσσια.

Επίσης πριν από λίγες μέρες έγινε μια συγκέντρωση με “εξέχουσες αριστερές περσόνες” όπως για παράδειγμα “δημοσιογράφο” από την Εφημερίδα των Συντακτών, σε πολιτιστικό κέντρο της περιοχής που προσπαθούσε να πείσει τους κατοίκους ότι η βία και η εγκληματικότητα που θα φέρουν οι λαθρομετανάστες στα Μελίσσια και την Πεντέλη είναι ευπρόσδεκτη.

ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Οι κάτοικοι των Μελισσίων και της Πεντέλης γνωρίζουν πολύ καλά ότι η μόνη πολιτική δύναμη που πραγματικά ενδιαφέρεται για την διατήρηση της καλής ποιότητας ζωής τους και την διαφύλαξη της περιουσίας τους στις γειτονιές τους είναι η Χρυσή Αυγή.

Exit mobile version