Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς (επιλογή του Μητσοτάκη) ομολογεί ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα με τις ανεξέλεγκτες ροές των λαθρομεταναστών

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς (επιλογή του Μητσοτάκη) ομολογεί ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα με τις ανεξέλεγκτες ροές των λαθρομεταναστών

Ένα ακόμη δείγμα της ανυποληψίας που διέπει την Χώρα μας και της αντίληψης μετατροπής της Ελλάδας σε μια απέραντη αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών από την ΕΕ αποτελούν τα γενικόλογα ευχολόγια στα οποία αρκέστηκε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την (περιβόητη) Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτης Σχοινάς, καθώς, κουβαλώντας νερό στον μύλο της ΕΕ δεν κατέθεσε καμία ουσιαστική πρόταση για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης που «πνίγει» την Χώρα μας.

Συγκεκριμένα, ενημερώνοντας την αρμόδια επιτροπή της Ελληνικής Βουλής, ο Σχοινάς ομολόγησε επί της ουσίας ότι δεν μπορεί να γίνει απολύτως τίποτα με τις ανεξέλεγκτες ροές λαθρομεταναστών, καθώς υποστήριξε ότι δεν μπορούν να υπάρξουν συνθήκες μηδενικής μετανάστευσης στην Ευρώπη. «Υπάρχουν διάφοροι, όχι στην Ελλάδα, αλλού, που προσπαθούν να πείσουν πως η Ευρώπη μπορεί να ζήσει σε συνθήκες μηδενικής μετανάστευσης, αυτό δεν θα συμβεί», είπε μοιρολατρικά, προσθέτοντας με άνεση (άλλοι θα το ονόμαζαν θράσος) πως «το να ζήσει έτσι είναι σαν να λέμε μηδενική βαρύτητα»! Και όλα αυτά τα έλεγε την ίδια ώρα που παραδεχόταν ότι η ΕΕ απέτυχε στον τομέα της αλληλεγγύης που θα έπρεπε να δείξουν τα κράτη-μέλη στις χώρες της πρώτης υποδοχής.

Θυμίζουμε ότι ο απίθανος αυτός τύπος (και πρώην υπάλληλος του Γιούνκερ, για να μην ξεχνιόμαστε) αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για το πόστο που κατέχει. Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα άλλο για την συνεχιζόμενη και βεβαίως επικίνδυνη ανικανότητα της ΝΔ και των ανθρώπων της (και) στο μείζων θέμα της λαθρομετανάστευσης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Exit mobile version