Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιατί η Χρυσή Αυγή έχει μέλλον

Γιατί η Χρυσή Αυγή έχει μέλλον

Χρησιμοποιούν κάθε είδους αλχημεία για να κτυπήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Οι ατέλειωτες ψευδολογίες τους μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, δεν επέτυχαν τον σκοπό τους και αυτό γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απευθύνεται σε ένα κοινό, το οποίο δεν αγγίζει η προπαγάνδα του συστήματος.

Κατάφεραν να μας αφήσουν έξω από την Βουλή, αλλά δεν θα καταφέρουν ποτέ να εξαφανίσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όπως ελπίζουν, γιατί το Κίνημά μας έχει δίπλα του ανθρώπους με Ιδέες, που δεν τις εγκαταλείπουν με μία εκλογική αποτυχία. Ιδιαίτερη σημασία έχει το ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις νέες ηλικίες. Και για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε δημοσίευμα από μεγάλη ιστοσελίδα, το καλοκαίρι που πέρασε:

“Στην συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα, 17 έως 24 ετών, στην τρίτη θέση είναι η Χρυσή Αυγή με το ποσοστό της υπερδιπλάσιο εκείνο που της δίνει το exit poll στον γενικό πληθυσμό.”

news247 – 26 Μαΐου 2019 21:25: Η ανάλυση των επιμέρους στοιχείων του κοινού exit poll, που παρουσίασαν οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί δείχνει ότι και στην ηλιακή ομάδα 17 έως 24 ετών η Νέα Δημοκρατία έχει προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Στην τρίτη θέση είναι η Χρυσή Αυγή με το ποσοστό της υπερδιπλάσιο εκείνο που της δίνει το exit poll στον γενικό πληθυσμό. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την επεξεργασία των στοιχείων η ψήφος στην ηλικιακή αυτή κατηγορία η Ν.Δ. αποσπά ποσοστό 30,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ το 25,6%, ενώ ακολουθεί η Χ.Α. με 13,3%. Το ΚΚΕ με 3,7% καταλαμβάνει την 4η θέση, ενώ το Κίνημα Αλλαγής μένει 5ο με 3,1%.”

Είναι, λοιπόν, ξεκάθαρο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει μέλλον. Το μέλλον αυτό θα πρέπει να το διεκδικήσει προπαντός σε αυτούς που γύρισαν την πλάτη στο πολιτικό σύστημα και δεν πήγαν καν να ψηφίσουν, οι οποίοι ανέρχονται στο 45% και ανάμεσα στους οποίους ικανός αριθμός είναι ενάντια στο σύστημα, το οποίο σύστημα πολεμά μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 

Exit mobile version